TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Зимска минестроне супа

Локално - 12.01.2019

Подгответе ја оваа вкусна и богата супа за да си ја стоплите душата во овие студени зимски денови … Потребно е: 250 г шарен грав (може и од конзерва) 300 г наут 200 г пченка (од конзерва) 2-3 компири 200 г домати од конзерва (пелати) 100 г панцета 3 ...

Зимска минестроне супа

Курир - 12.01.2019

Подгответе ја оваа вкусна и богата супа за да си ја стоплите душата во овие студени зимски денови … Потребно е: 250 г шарен грав (може и од конзерва) 300 г наут 200 г пченка (од конзерва) 2-3 компири 200 г домати од конзерва (пелати) 100 г панцета 3 ...

Зимска минестроне супа

Вечер - 12.01.2019

Подгответе ја оваа вкусна и богата супа за да си ја стоплите душата во овие студени зимски денови … Потребно е: 250 г шарен грав (може и од конзерва) 300 г наут 200 г пченка (од конзерва) 2-3 компири 200 г домати од конзерва (пелати) 100 г панцета 3 ...

Подгответе ја оваа вкусна и богата зимска супа

MTM - 12.01.2019

Подгответе ја оваа вкусна и богата супа за да си ја стоплите душата во овие студени зимски денови … Потребно е: 250 г шарен грав (може и од конзерва) 300 г наут 200 г пченка (од конзерва) 2-3 компири 200 г домати од конзерва (пелати) 100 г панцета 3 ...

Зимска минестроне супа

Пулс24 - 12.01.2019

Подгответе ја оваа вкусна и богата супа за да си ја стоплите душата во овие студени зимски денови … Потребно е: 250 г шарен грав (може и од конзерва) 300 г наут 200 г пченка (од конзерва) 2-3 компири 200 г домати од конзерва (пелати) 100 г панцета 3 ...

Зимска минестроне супа

Опсервер - 14.01.2019

Подгответе ја оваа вкусна и богата супа за да си ја стоплите душата во овие студени зимск и денови … Потребно е: 250 г шарен грав (може и од конзерва) 300 г наут 200 г пченка (од конзерва) 2-3 компири 200 г домати од конзерва (пелати) 100 г панцета ...