TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Словенија актуелна вакцинација за пари во името на други лица, нарко-зависник се боцкал 23 пати !?

24Инфо - 23.09.2021

Во Словенија, се појавија луѓето кои се подготвени да се вакцинираат неколку пати за да добијата „награда“ по неколку стотици евра. Се работи за луѓе со послаб финансиски статус, кои тоа го прифаќаат наместо побогати антиваксери на кои им е потребен ...

Во Словенија за пари се вакцинираат за други – зависник тоа го направил 23 пати

Вечер Прес - 23.09.2021

Во Словенија, забележан е поголем проблем поради луѓето кои се подготвени да се вакцинираат неколку пати за неколку стотици евра. Главно се работи за луѓе со послаб финансиски статус, кои тоа го прифаќаат наместо побогати антиваксери на кои им е ...

Во Словенија лица се вакцинираат во име на други, за пари, нарко-зависник се боцкал 23 пати !?

Република - 23.09.2021

Во Словенија, се појавија луѓето кои се подготвени да се вакцинираат неколку пати за да добијат „награда“ по неколку стотици евра. Се работи за луѓе со послаб финансиски статус, кои тоа го прифаќаат наместо побогати антиваксери на кои им е потребен ...

Скандал со вакцинацијата во Словенија: Едно лице се вакцинира за други за паричен надомест

Скопје инфо - 23.09.2021

Во Словенија, се појавија луѓе кои се подготвени да се вакцинираат неколку пати за да добијата „награда“ по неколку стотици евра. Се работи за луѓе со послаб финансиски статус, кои тоа го прифаќаат наместо побогати антиваксери на кои им е потребен ...