TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Од „тешкото“ и „големата мајка“ до „Дијатретата“ и „Арабеската“ Халкбанк нѐ носи на патување длабоко во нашата суштина

Фактор - 06.12.2023

Халкбанк АД Скопје во рамките на својата ангажираност кон уметноста преку современ дизајн инспириран од богатата културна историја работи на визуелна афирмација на трајните културни вредности.

Од „Тешкото“ и „Големата мајка“ до „Дијатретата“ и „Арабеската“, Халкбанк нѐ носи на патување длабоко во нашата суштина

Црнобело - 06.12.2023

Скопје, 6 декември - Халкбанк АД Скопје во рамките на својата ангажираност кон уметноста преку современ дизајн инспириран од богатата културна историја работи на визуелна афирмација на трајните културни вредности.

Од „ТЕШКОТО“ и „ГОЛЕМАТА МАЈКА“ до „ДИЈАТРЕТАТА“ и „АРАБЕСКАТА“ ХАЛКБАНК не носи на патување длабоко во нашата суштина

Пари - 06.12.2023

Халкбанк АД Скопје во рамките на својата ангажираност кон уметноста преку современ дизајн инспириран од богатата културна историја работи на визуелна афирмација на трајните културни вредности.

Од „Тешкото“ и „Големата мајка“ до „Дијатретата“ и „Арабеската“ Халкбанк нѐ носи на патување длабоко во нашата суштина

Скопје инфо - 06.12.2023

Халкбанк АД Скопје во рамките на својата ангажираност кон уметноста преку современ дизајн инспириран од богатата културна историја работи на визуелна афирмација на трајните културни вредности.

Од „Тешкото“ и „Големата Мајка“ до “Дијатретата“ и “Арабеската“ Халкбанка не носи на патување длабоко во нашата суштина

Иновативност - 06.12.2023

Преку корпоративно брендирање до афирмација на трајни културни вредности Халкбанк АД Скопје во рамките на својата ангажираност кон уметноста преку современ дизајн инспириран од богатата културна историја работи на визуелна афирмација на трајните ...

Од „Тешкото“ и „Големата мајка“ до „Дијатретата“ и „Арабеската“ – Халкбанк нѐ носи на патување длабоко во нашата ...

ТВ21 - 06.12.2023

Халкбанк АД Скопје во рамките на својата ангажираност кон уметноста преку современ дизајн инспириран од богатата културна историја работи на визуелна афирмација на трајните културни вредности.

Од „Тешкото“ и „Големата мајка“ до „Дијатретата„ и „Арабеската“ – проект инспириран од трајните културни вредности

Трн - 06.12.2023

Халкбанк АД Скопје во рамките на својата ангажираност кон уметноста преку современ дизајн инспириран од богатата културна историја работи на визуелна афирмација на трајните културни вредности.

Од „Тешкото“ и „Големата мајка“ до „Дијатретата“ и „Арабеската“ Халбанк нè носи на патување длабоко во нашата суштина

Точка - 06.12.2023

Скопје, 6 декември - Халкбанк АД Скопје во рамките на својата ангажираност кон уметноста преку современ дизајн инспириран од богатата културна историја работи на визуелна афирмација на трајните културни вредности.

Од „Тешкото“ и „Големата мајка“ до „Дијатретата“ и „Арабеската“, Халкбанк нѐ носи на патување длабоко во нашата суштина

Н.Македонија - 06.12.2023

Халкбанк АД Скопје во рамките на својата ангажираност кон уметноста преку современ дизајн инспириран од богатата културна историја работи на визуелна афирмација на трајните културни вредности.

„Тешкото“, „Големата мајка“, „Дијатретата„ и „Арабеската“, трајните културни вредности како инспирација за бренд ...

Рацин - 06.12.2023

Халкбанк АД Скопје, во рамките на својата општествена одговорност и ангажираност кон уметноста преку современ дизајн инспириран од богатата културна историја, работи на визуелна афирмација на трајните културни вредности.

Од „Тешкото“ и „Големата мајка“ до „Дијатретата“ и „Арабеската“, Халкбанк нѐ носи на патување длабоко во нашата суштина

Факултети - 06.12.2023

Преку корпоративно брендирање до афирмација на трајни културни вредности Халкбанк АД Скопје во рамките на својата ангажираност кон уметноста преку современ дизајн инспириран од богатата културна историја работи на визуелна афирмација на трајните ...

Од „Тешкото“ и „Големата мајка“ до „Дијатретата“ и „Арабеската“ Халкбанк нѐ носи на патување длабоко во нашата суштина

Убавина и Здравје - 06.12.2023

Преку корпоративно брендирање до афирмација на трајни културни вредности. Халкбанк АД Скопје во рамките на својата ангажираност кон уметноста преку современ дизајн инспириран од богатата културна историја работи на визуелна афирмација на трајните ...

Од „Тешкото“ и „Големата мајка“ до „Дијатретата“ и „Арабеската“ Халкбанк нѐ носи на патување длабоко во нашата суштина

Република - 06.12.2023

Халкбанк АД Скопје во рамките на својата ангажираност кон уметноста преку современ дизајн инспириран од богатата културна историја работи на визуелна афирмација на трајните културни вредности.

Од „ТЕШКОТО“ и „ГОЛЕМАТА МАЈКА“ до „ДИЈАТРЕТАТА“ и „АРАБЕСКАТА“ ХАЛКБАНК не носи на патување длабоко во нашата суштина

Опсервер - 06.12.2023

Преку корпоративно брендирање до афирмација на трајни културни вредности Скопје, 6 декември – Халкбанк АД Скопје во рамките на својата ангажираност кон уметноста преку современ дизајн инспириран од богатата културна историја работи на визуелна ...