TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Забранетата слика, убиството на Кенеди, и мистериозниот човек со чадор

365 - 13.03.2018

Многумина имаат слушнато за филмот на Запрудер – единствената снимка од атентатот на американскиот претседател Џон Кенеди. На тој сончев ноември 1963 година во Далас настанаа вкупно 486 слики филм.

Мистеријата на сликичката 313: Ова е забранетиот дел од филмот, светот по грешка го виде убиството на Кенеди

Сител - 12.03.2018

Многу луѓе слушнале за филмот на Запрудер, единствената снимка од атентатот на американскиот претседател Џон Кенеди. Точно 486 сликички од филм се направени тој сончев ноемвриски ден во 1963 година во Далас.

Мистеријата на сликата 313: Ова е забранетиот дел од филмот, светот по грешка го виде убиството на Кенеди

МК News - 13.03.2018

Многу луѓе слушнале за филмот на Запрудер, единствената снимка од атентатот на американскиот претседател Џон Кенеди. Точно 486 сликички од филм се направени тој сончев ноемвриски ден во 1963 година во Далас.