TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шилегов: Град Скопје уште во 2012 година издал меница за набавка на нова печка, а печка нема

Канал5 - 12.01.2018

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, смета дека одговорноста за тоа зошто било дозволено досега инсинераторот на депонијата Дрисла да работи без филтри е на поранешните градоначалници на градот и екс-министрите и заменици министри за животна ...

Шилегов: Град Скопје уште во 2012 година издал меница за набавка на нова печка, а печка нема

еМагазин - 12.01.2018

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, смета дека одговорноста за тоа зошто било дозволено досега инсинераторот на депонијата Дрисла да работи без филтри е на поранешните градоначалници на градот и екс-министрите и заменици министри за животна ...

Шилегов: Во 2012 година издена меница за набавка на нова печка, печка нема...

Н.Македонија - 12.01.2018

Шилегов: Во 2012 година издена меница за набавка на нова печка, печка нема Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов, смета дека одговорноста за тоа зошто било дозволено досега печката за отпад на депонијата Дрисла да работи без филтри е на ...