TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Синдикатот на УКИМ најавува медијација пред штрајк ако Владата не ги повика на средба за нивните барања

24 Вести - 23.09.2022

Сојузот на синдикати на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, очекува средба во Владата за исполнување на нивните барања и доколку таа не се реализира до крајот на идната недела, најавува медијација пред штрајк..

Синдикатот на УКИМ најавува медијација пред штрајк ако Владата не ги повика на средба за нивните барања

Опсервер - 23.09.2022

Сојузот на синдикати на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје очекува средба во Владата за исполнување на нивните барања и доколку таа не се реализира до крајот на идната недела, најавува медијација пред штрајк.

Синдикатот на УКИМ најавува медијација пред штрајк ако Владата не ги повика на средба за нивните барања

Сител - 23.09.2022

– Сојузот на синдикати на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје очекува средба во Владата за исполнување на нивните барања и доколку таа не се реализира до крајот на идната недела, најавува медијација пред штрајк.

Синдикатот на УКИМ најавува медијација пред штрајк ако Владата не ги повика на средба за нивните барања

Бизнис Вести - 23.09.2022

Сојузот на синдикати на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” – Скопје очекува средба во Владата за исполнување на нивните барања и доколку таа не се реализира до крајот на идната недела, најавува медијација пред штрајк.

Синдикатот на УКИМ бара достојна плата за вработените, се` уште чекаат премиерот да ги повика

Слободен Печат - 23.09.2022

Сојузот на синдикати на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” – Скопје очекува средба во Владата за исполнување на нивните барања и доколку таа не се реализира до крајот на идната недела, најавува медијација пред штрајк.

Синдикатот на УКИМ најавува медијација пред штрајк ако Владата не ги повика на средба за нивните барања

Курир - 23.09.2022

Сојузот на синдикати на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје очекува средба во Владата за исполнување на нивните барања и доколку таа не се реализира до крајот на идната недела, најавува медијација пред штрајк.

ПРОФЕСОРИТЕ ОД УКИМ ГО ЧЕКААТ ПРЕМИЕРОТ ДА СЕ ВРАТИ ОД ЊУЈОРК Последна средба пред штрајк

+инфо - 23.09.2022

Претседателот на Синдикатот, проф. д-р Ангел Ристов, вели дека минатиот месец им е најавена средба со премиерот, но дека сѐ уште не се повикани. Сојузот на синдикати на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје очекува средба во Владата за ...

Синдикатот на УКИМ најавува медијација пред штрајк ако Владата не ги повика на средба за нивните барања

Независен - 23.09.2022

Сојузот на синдикати на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје очекува средба во Владата за исполнување на нивните барања и доколку таа не се реализира до крајот на идната недела, најавува медијација пред штрајк.

Синдикатот на УКИМ најавува медијација пред штрајк ако Владата не ги повика на средба за нивните барања

Zoom - 23.09.2022

Сојузот на синдикати на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје очекува средба во Владата за исполнување на нивните барања и доколку таа не се реализира до крајот на идната недела, најавува медијација пред штрајк.

Синдикатот на УКИМ чека премиерот да ги повика

Фокус - 23.09.2022

Сојузот на синдикати на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” – Скопје очекува средба во Владата за исполнување на нивните барања и доколку таа не се реализира до крајот на идната недела, најавува медијација пред штрајк.

Синдикатот на УКИМ најавува медијација пред штрајк ако Владата не ги повика на средба за нивните барања

Република - 23.09.2022

Сојузот на синдикати на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје очекува средба во Владата за исполнување на нивните барања и доколку таа не се реализира до крајот на идната недела, најавува медијација пред штрајк.

УКИМ најавува медијација пред штрајк ако Владата не ги повика на средба за нивните барања

24Инфо - 23.09.2022

Сојузот на синдикати на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” – Скопје очекува средба во Владата за исполнување на нивните барања и доколку таа не се реализира до крајот на идната недела, најавува медијација пред штрајк.

Синдикатот на УКИМ: Месец дена чекаме средба со Премиерот - ќе почнеме процес за штрајк

Press24 - 23.09.2022

Сојузот на синдикати на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје очекува средба во Владата за исполнување на нивните барања и доколку таа не се реализира до крајот на идната недела, најавува медијација пред штрајк.

Синдикатот на УКИМ најавува медијација пред штрајк ако Владата не ги повика на средба за нивните барања

Факултети - 23.09.2022

Сојузот на синдикати на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје очекува средба во Владата за исполнување на нивните барања и доколку таа не се реализира до крајот на идната недела, најавува медијација пред штрајк.

Синдикатот на УКИМ најавува медијација пред штрајк ако Владата не ги повика на средба за нивните барања

Нетпрес - 23.09.2022

Сојузот на синдикати на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје очекува средба во Владата за исполнување на нивните барања и доколку таа не се реализира до крајот на идната недела, најавува медијација пред штрајк.

Синдикатот на УКИМ најавува медијација пред штрајк ако Владата не ги повика на средба за нивните барања

MakPress - 23.09.2022

Сојузот на синдикати на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје очекува средба во Владата за исполнување на нивните барања и доколку таа не се реализира до крајот на идната недела, најавува медијација пред штрајк.

Синдикатот на УКИМ најави штрајк

4NEWS - 23.09.2022

Сојузот на синдикати на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје очекува средба во Владата за исполнување на нивните барања и доколку таа не се реализира до крајот на идната недела, најавува медијација пред штрајк.

Професори од УКИМ најавуват медијација пред штрајк

Локално - 23.09.2022

Сојузот на синдикати на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” – Скопје очекува средба во Владата за исполнување на нивните барања и доколку таа не се реализира до крајот на идната недела, најавува медијација пред штрајк.

Медијација пред штрајк најавуваат од Синдикатот на УКИМ ако владата не ги повика на средба за исполнување на барањата

360 степени - 23.09.2022

На средбата со премиерот ќе ги изнесеме нашите барања што ги имаме две години – потпишување колективен договор и постепено покачување на платите, по 25 отсто на годишно ниво, велат од Синдикатот Сојузот на синдикати на Универзитетот „Св.

Синдикатот на УКИМ најавува медијација пред штрајк ако Владата не ги повика на средба

Канал5 - 23.09.2022

Синдикатот на УКИМ најавува медијација пред штрајк ако Владата не ги повика на средба за нивните барања. Сојузот на синдикати на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје очекува средба во Владата за исполнување на нивните барања и доколку таа не ...

Медијација пред штрајк најавуваат од Синдикатот на УКИМ ако владата не ги повика на средба за исполнување на барањата

Либертас - 23.09.2022

На средбата со премиерот ќе ги изнесеме нашите барања што ги имаме две години – потпишување колективен договор и постепено покачување на платите, по 25 отсто на годишно ниво, велат од Синдикатот Сојузот на синдикати на Универзитетот „Св.

Синдикатот на УКИМ најавува штрајк

Lider - 23.09.2022

Сојузот на синдикати на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје очекува средба во Владата за исполнување на нивните барања и доколку таа не се реализира до крајот на идната недела, најавува медијација пред штрајк.

Синдикатот на УКИМ најавува медијација пред штрајк ако Владата не ги повика на средба за нивните барања

Академик - 23.09.2022

Сојузот на синдикати на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје очекува средба во Владата за исполнување на нивните барања и доколку таа не се реализира до крајот на идната недела, најавува медијација пред штрајк.

Сојузот на синдикати на УКИМ најавува штрајк ако Владата не им ги исполни барањата за поголема плата

МКД - 23.09.2022

Сојузот на синдикати на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ Скопје очекува средба во Владата за исполнување на нивните барања и доколку таа не се реализира до крајот на идната недела, најавува медијација пред штрајк.