TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Општината чисти отпад и диви депонии на неколку локации во Струга

Мета - 13.01.2021

Јавното комунално претпријатие – Струга продолжи со акцијата за чистење на неправилно одложениот отпад во повеќе населени места на територијата на Општина Струга. Сe започна со расчистување и отстранување на комуналниот отпад од дивата депонија ...

Штипски „Исар” доби нови шест возила за собирање отпад

24Инфо - 13.01.2021

Штипското комунално претпријатие „Исар” по 17 години го обнови возниот парк со камиони за собирање отпад. Преку проектот за изградбата на регионална депонија, финансиран од страна на фондовите на ЕУ за ова претпријатие обезбедени се шест возила со ...

Штипски „Исар“ доби нови шест возила за собирање отпад

iPortal - 13.01.2021

Штипското комунално претпријатие „Исар“ по 17 години го обнови возниот парк со камиони за собирање отпад. Преку проектот за изградбата на регионална депонија, финансиран од страна на фондовите на ЕУ за ова претпријатие обезбедени се шест возила со ...

Штипски „Исар“ доби нови шест возила за собирање отпад

Опсервер - 13.01.2021

Штипското комунално претпријатие „Исар “ по 17 години го обнови возниот парк со камиони за собирање отпад. Преку проектот за изградбата на регионална депонија, финансиран од страна на фондовите на ЕУ за ова претпријатие обезбедени се шест возила со ...

Обновен возен парк по 17 години: Штипски „Исар” доби нови шест возила за собирање отпад

Слободен Печат - 13.01.2021

Штипското комунално претпријатие „Исар ” по 17 години го обнови возниот парк со камиони за собирање отпад. Преку проектот за изградбата на регионална депонија, финансиран од фондовите на Европската Унија (ЕУ), за ова претпријатие се обезбедени шест ...

Крак од одводен канал во Струмица претворен во депонија

MakPress - 12.01.2021

Крак од одводен канал во горниот дел на градот е претворен во депонија и узурпиран e од несовесни граѓани, соопштија денес од струмичкото комунално претпријатие. -Екипи од ЈПКД „Комуналец” излегоа на терен и почнаа со отстранување на сметот и ...