TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Consumer Reports 2020: Mazda прави најдоверливи автомобили

24auto - 22.11.2020

Во извештајот на Consumer Reports се наведува дека „Или имаме недоволни податоци или производителот има премалку модели за да ги рангираме брендовите како што се Acura, Alfa Romeo, Chrysler, Fiat, Genesis, Jaguar, Land Rover, Maserati и Mitsubishi“.

Американските возачи немаат доверба во Tesla

Кајгана - 21.11.2020

Американскиот Consumer Reports ги објави резултатите од најновото истражување за довербата во автомобилските брендови во САД. Секоја година, Consumer Reports ги испитува своите членови за проблемите што ги имале со своите возила во изминатите 12 ...

Mazda слави 10 години Kodo дизајн

Додај Гас - 21.11.2020

Со дизајнерскиот јазик Kodo – Soul of Movement, главниот дизајнер Икуо Маеда постави смела нова насока во дизајнот на Mazda Од своето раѓање пред десет години, Kodo дизајнерскиот јазик е во центарот на многу автомобили на Mazda – од новата ...