TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вучиќ: Воведуваме казна доживотен затвор

МКД - 12.01.2019

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ најави воведување на драконски казни за сторителите на кривични дела, вклучувајќи и доживотен затвор. Тој, најавувајќи системски и сеопфатни мерки против најтешките кривични дела, по седницата на Советот за ...

Србија воведува доживотна казна затвор

Макфакс - 12.01.2019

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ најави воведување на драконски казни за сторителите на кривични дела, вклучувајќи и доживотен затвор, со цел државата да ги порази најтешките форми на криминал и корупцијата.

Вучиќ најави воведување доживотни затворски казни

Канал5 - 12.01.2019

Претседателот на Србија , Александар Вучиќ најави денеска заострување на санкциите за кривични дела и воведување доживотна казна затвор за најтешките дела. На прес конференција по седницата на Советот за национална безбедност , тој изјави дека ...

Вучиќ најави воведување на доживотен затвор за убијците на деца

Курир - 12.01.2019

По седницата на Советот за национална безбедност, српскиот претседател Александар Вучиќ на прес конференција најави дека намерата на државата е да победи во најтешките форми на криминалот и корупцијата: “Криминалците, државата ќе ве прегази! Ќе ве ...

Вучиќ најави зголемување на санкциите за кривични дела и воведување на доживотна казна затвор

Скопје1 - 12.01.2019

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ на денешната седница на Советот за национална безбедност најави заострување на санкциите за кривични дела и воведување доживотна казна затвор за најтешките дела.

Србија воведува доживотна казна затвор

Вечер - 13.01.2019

Со цел државата да ги порази најтешките форми на криминал и корупцијата претседателот на Србија, Александар Вучиќ најави воведување на драконски казни за сторителите на кривични дела, вклучувајќи и доживотен затвор Српскиот претседател говореше за ...

Вучиќ најави воведување доживотни затворски казни

Нетпрес - 12.01.2019

Претседателот на Србија , Александар Вучиќ најави денеска заострување на санкциите за кривични дела и воведување доживотна казна затвор за најтешките дела. На прес конференција по седницата на Советот за национална безбедност , тој изјави дека ...

Вучиќ најави воведување на доживотна казна за убијците на деца

А1 On - 12.01.2019

По седницата на Советот за национална безбедност, српскиот претседател Александар Вучиќ на прес конференција најави дека намерата на државата е да победи во најтешките форми на криминалот и корупцијата: “Криминалците, државата ќе ве прегази! Ќе ве ...

Вучиќ најави воведување на доживотна казна за убијците на деца

Локално - 12.01.2019

По седницата на Советот за национална безбедност, српскиот претседател Александар Вучиќ на прес конференција најави дека намерата на државата е да победи во најтешките форми на криминалот и корупцијата: “Криминалците, државата ќе ве прегази! Ќе ве ...

Вучиќ најави воведување на доживотна казна за убијците на деца

24Инфо - 12.01.2019

По седницата на Советот за национална безбедност, српскиот претседател Александар Вучиќ на прес конференција најави дека намерата на државата е да победи во најтешките форми на криминалот и корупцијата: “Криминалците, државата ќе ве прегази! Ќе ве ...

Вучиќ најави воведување на доживотна казна за убијците на деца

Вечер - 12.01.2019

По седницата на Советот за национална безбедност, српскиот претседател Александар Вучиќ на прес конференција најави дека намерата на државата е да победи во најтешките форми на криминалот и корупцијата: “Криминалците, државата ќе ве прегази! Ќе ве ...

Вучиќ најави воведување на доживотна казна за убијците на деца

Либертас - 12.01.2019

По седницата на Советот за национална безбедност, српскиот претседател Александар Вучиќ на прес конференција најави дека намерата на државата е да победи во најтешките форми на криминалот и корупцијата: “Криминалците, државата ќе ве прегази! Ќе ве ...

Вучиќ ќе воведе доживотна казна за убијците на деца

+инфо - 12.01.2019

По седницата на Советот за национална безбедност, српскиот претседател Александар Вучиќ на прес-конференција најави дека намерата на државата е да победи во најтешките форми на криминалот и корупцијата: „Криминалците, државата ќе ве прегази! Ќе ве ...

Вучиќ најави воведување на доживотна казна за убијците на деца

MTM - 12.01.2019

По седницата на Советот за национална безбедност, српскиот претседател Александар Вучиќ на прес конференција најави дека намерата на државата е да победи во најтешките форми на криминалот и корупцијата: “Криминалците, државата ќе ве прегази! Ќе ве ...

Вучиќ најави воведување на доживотна казна за убијците на деца

1tv - 12.01.2019

По седницата на Советот за национална безбедност, српскиот претседател Александар Вучиќ на прес конференција најави дека намерата на државата е да победи во најтешките форми на криминалот и корупцијата: “Криминалците, државата ќе ве прегази! Ќе ве ...

Вучиќ: Доживотна казна за убијците на деца

Н.Македонија - 12.01.2019

По седницата на Советот за национална безбедност, српскиот претседател Александар Вучиќ на прес конференција најави дека намерата на државата е да победи во најтешките форми на криминалот и корупцијата.

Вучиќ: Ќе воведеме доживотна затворска казна, само Србија, Хрватска, БиХ, Црна Гора и Северна Македонија го немаат ова

ТВ21 - 12.01.2019

Српскиот претседател Александар Вучиќ на прес конференција по седницата на Советот за национална безбедност, најави дека намерата на државата е да победи во најтешките форми на криминалот и корупцијата.

Вучиќ: Ќе воведеме доживотна затворска казна, само Србија, Хрватска, БиХ, Црна Гора и Северна Македонија го немаат ова

4NEWS - 12.01.2019

Српскиот претседател Александар Вучиќ на прес конференција по седницата на Советот за национална безбедност, најави дека намерата на државата е да победи во најтешките форми на криминалот и корупцијата.

Вучиќ најави воведување на доживотна казна за убијците на деца

Опсервер - 12.01.2019

По седницата на Советот за национална безбедност, српскиот претседател Александар Вучиќ на прес конференција најави дека намерата на државата е да победи во најтешките форми на криминалот и корупцијата: “Криминалците, државата ќе ве прегази! Ќе ве ...

Вучиќ: Ќе воведеме доживотна затворска казна, само Србија, Хрватска, БиХ, Црна Гора и Северна Македонија го немаат ова

Република - 12.01.2019

Српскиот претседател Александар Вучиќ на прес конференција по седницата на Советот за национална безбедност, најави дека намерата на државата е да победи во најтешките форми на криминалот и корупцијата.

Вучиќ ќе воведе доживотна казна за убијците на деца

Слободен Печат - 12.01.2019

Според него, за производство и трговија со наркотици, повеќето од криминалците добивале казна испод законскиот минимум,т.е под шест месеци. По седницата на Советот за национална безбедност, српскиот претседател Александар Вучиќ на прес-конференција ...