TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Штипјани на протест порачаа: Стоп за предавствата

Курир - 10.06.2021

Штипјани и денес излегоа на протестите кои ВМРО-ДПМНЕ ги организира во Скопје и во 10 други македонски градови. Тие порачаа: „Стоп за ...

ФОТО| Штипјани порачаа – Стоп за предавствата!

Нетпрес - 10.06.2021

Штипјани и денес излегоа на протестите кои ВМРО-ДПМНЕ ги организира во Скопје и во 10 други македонски градови. Тие порачаа: „Стоп за ...

Штипјани на протест порачаа: Стоп за предавствата

Република - 10.06.2021

Штипјани и денес излегоа на протестите кои ВМРО-ДПМНЕ ги организира во Скопје и во 10 други македонски градови. Тие порачаа: „Стоп за предавствата“! ...