TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ацевски кон Бендевска: Нашите идеи и конкретни ставови се членство во ЕУ до 2030 година, кои се на ЗНАМ?

Вести плус - 27.02.2024

„Во однос на крушевскиот манифест не верувам дека во духот на крушевскиот манифест е гилотината. Присуствувате на такви простести против францускиот предлог, на кои имаше гилотината. Вие тогаш имавте став дека дека е повредена самосвеста за ...

Ацевски: ЗНАМ е во коалиција со ДПМНЕ, со истите кои ги исфрлија од Собрание

Локално - 27.02.2024

„Сметам дека преизборната реторика не е сменета, а новите партии како ЗНАМ ги фаќаат граѓаните на сентименталност членовите на СДСМ, заради тоа што дел од нивното членство доаѓа од редовите СДСМ.

Ацевски: ЗНАМ е во класична коалиција со ВМРО-ДПМНЕ

24Инфо - 26.02.2024

Партијата ЗНАМ на Максим Димитриевски не е во коалиција со граѓаните, туку е во коалиција со ВМРО-ДПМНЕ, порача Костадин Ацевски член на Извршниот одбор на СДСМ во во емисијата 24 Анализа на Телевизија 24.

Ацевски: СДСМ е со став дека претседателот на државата треба се бира на непосредни избори

4NEWS - 26.02.2024

Наши идеи и конкретни ставови се членство во ЕУ до 2030 година и тоа преку уставни измени со внесување на Бугарите во преамбулата на уставот, со што де факто ќе се разбие тезата што ја има бугарската државаа за еден народ во две држави и тоа е во ...

Ацевски за ТВ 24: ЗНАМ е во коалиција со ВМРО-ДПМНЕ, а не во коалиција со граѓаните

24 Вести - 26.02.2024

Костадин Ацевски, од ИО на СДСМ во емисијата 24 анализа рече дека преизборната реторика не е сменета, новите партии како ЗНАМ ги фаќаат на сентименталност членовите на СДСМ. Дел од нивното членството е токму од таа партија.

Ацевски: СДСМ е со став дека претседателот на државата треба се бира на непосредни избори

24Инфо - 26.02.2024

Наши идеи и конкретни ставови се членство во ЕУ до 2030 година и тоа преку уставни измени со внесување на Бугарите во преамбулата на уставот, со што де факто ќе се разбие тезата што ја има бугарската државаа за еден народ во две држави и тоа е во ...

Ацевски: СДСМ е со став дека претседателот на државата треба се бира на непосредни избори

Centar - 27.02.2024

Наши идеи и конкретни ставови се членство во ЕУ до 2030 година и тоа преку уставни измени со внесување на Бугарите во преамбулата на уставот, со што де факто ќе се разбие тезата што ја има бугарската државаа за еден народ во две држави и тоа е во ...

Ацевски: ЗНАМ е во коалиција со ВМРО-ДПМНЕ, а не со граѓаните

Рацин - 27.02.2024

„Сметам дека преизборната реторика не е сменета, а новите партии како ЗНАМ ги фаќаат граѓаните на сентименталност членовите на СДСМ, заради тоа што дел од нивното членство доаѓа од редовите СДСМ.

Ацевски кон Бендевска: Нашите идеи и конкретни ставови се членство во ЕУ до 2030 година, кои се на ЗНАМ?

Centar - 27.02.2024

„Во однос на крушевскиот манифест не верувам дека во духот на крушевскиот манифест е гилотината. Присуствувате на такви простести против францускиот предлог, на кои имаше гилотината. Вие тогаш имавте став дека дека е повредена самосвеста за ...