TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Земјоделци со стотици трактори на протест во Париз против забраната за примена на пестициди

Алсат-М - 08.02.2023

Француските земјоделци денеска влегоа со стотици трактори во Париз за да протестираат против забраната за примена на пестициди и другите еколошки прописи за кои предупредуваат дека го загрозуваат земјоделското производство во најголемата земјоделска ...

Стотици трактори во Париз на протест против забраната за пестициди

Нетпрес - 08.02.2023

Француските фармери влегоа со стотици трактори во главниот град Париз во средата рано утрото во знак на протест против забраната за употреба на пестицидите и другите еколошки регулативи за кои велат дека го загрозуваат земјоделското производство во ...

900 француски земјоделци ќе се соберат среде Париз на протест

Агротим - 07.02.2023

Француските земјоделци се повикани да дојдат утре, 8 февруари, со трактори во Париз на протест, со цел да го осудат „исчезнувањето“ на домашните земјоделски производи поради намалувањето на видовите пестициди кои им се на располагање.

ВИДЕО | Француските земјоделци со трактори ги блокираа улиците на Париз

Слободен Печат - 08.02.2023

Француските земјоделци денеска влегоа со стотици трактори во Париз за да протестираат против забраната за примена на пестициди и другите еколошки прописи за кои предупредуваат дека го загрозуваат земјоделското производство во најголемата земјоделска ...

Земјоделци со стотици трактори на протест во Париз против забраната за примена на пестициди

Опсервер - 08.02.2023

Француските земјоделци денеска влегоа со стотици трактори во Париз за да протестираат против забраната за примена на пестициди и другите еколошки прописи за кои предупредуваат дека го загрозуваат земјоделското производство во најголемата земјоделска ...

Земјоделци со стотици трактори на протест во Париз против забраната за примена на пестициди

Zoom - 08.02.2023

Француските земјоделци денеска влегоа со стотици трактори во Париз за да протестираат против забраната за примена на пестициди и другите еколошки прописи за кои предупредуваат дека го загрозуваат земјоделското производство во најголемата земјоделска ...