TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Секс скандал ја тресе Метрополитен Опера – славниот диригент отпуштен поради злоупотреба

Таратур - 13.03.2018

Метрополитен Опера од Њујорк му даде отказ на еден од најзначајните и најголеми американски диригенти на денешницата, Џејмс Левин, откако со спроведена истрага беше утврдено дека е виновен за сексуална злоупотреба.

Познат диригент отпуштен после истрага за сексуално злоставување

Канал5 - 13.03.2018

Диригентот во Метрополитен операта, Џејмс Левин, една од најпознатите фигури во класичната музика, отпуштен е после истрагата во која се најдени докази за сексуално вознемирување и злоставување.

Диригентот Џејмс Левин доби отказ поради сексуално вознемирување и злоставување

А1 On - 13.03.2018

Диригентот на Метрополитен опера, Џејмс Левин, еден од најпознатите фигури во класичната музика, доби отказ откако истрагата пронашла докази за сексуално вознемирување и злоставување. – Истрагата покажа кредибилни докази дека господин Левин се ...

Диригентот Џејмс Левин доби отказ поради сексуално вознемирување и злоставување

Локално - 13.03.2018

Диригентот на Метрополитен опера, Џејмс Левин, еден од најпознатите фигури во класичната музика, доби отказ откако истрагата пронашла докази за сексуално вознемирување и злоставување. – Истрагата покажа кредибилни докази дека господин Левин се ...

Познатиот диригент доби отказ поради сексуално вознемирување и злоставување

Сител - 13.03.2018

Диригентот на Метрополитен опера, Џејмс Левин, еден од најпознатите фигури во класичната музика, доби отказ откако истрагата пронашла докази за сексуално вознемирување и злоставување. - Истрагата покажа кредибилни докази дека господин Левин се ...

Познатиот диригент доби отказ поради сексуално вознемирување и злоставување

Скопје24 - 13.03.2018

Диригентот на Метрополитен опера, Џејмс Левин, еден од најпознатите фигури во класичната музика, доби отказ откако истрагата пронашла докази за сексуално вознемирување и злоставување. – Истрагата покажа кредибилни докази дека господин Левин се ...

Диригентот Џејмс Левин доби отказ поради сексуално вознемирување и злоставување

Слободен Печат - 13.03.2018

Диригентот на Метрополитен опера, Џејмс Левин, еден од најпознатите фигури во класичната музика, доби отказ откако истрагата пронашла докази за сексуално вознемирување и злоставување. – Истрагата покажа кредибилни докази дека господин Левин се ...

Диригентот Џејмс Левин доби отказ поради сексуално вознемирување и злоставување

24 Вести - 13.03.2018

Диригентот на Метрополитен опера, Џејмс Левин, еден од најпознатите фигури во класичната музика, доби отказ откако истрагата пронашла докази за сексуално вознемирување и злоставување. „Истрагата покажа кредибилни докази дека господин Левин се ...

Диригентот Џејмс Левин доби отказ заради сексуално вознемирување

Независен - 13.03.2018

САД - Диригентот на Метрополитен опера во Њујорк, Џејмс Левин, еден од најпознатите фигури во класичната музика, доби отказ откако истрагата пронашла докази за сексуално вознемирување и злоставување.