TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Град Скопје продолжува со субвенционирање на чистењето оџаци

Канал5 - 12.01.2019

Градот Скопје продолжува со доделување субвенции за чистење на оџаците, со цел намалување на загадувањето на амбиентниот воздух. За таа цел Град Скопје го објави Јавниот повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти на подрачјето на ...

Нови субвенции за чистење на оџаци

Независен - 12.01.2019

Градот Скопје ќе продолжи да дава субвенции на сите кои ќе ги исчистат оџаците на домовите и деловните објекти и на тој начин ќе придонесат за почист воздух. Градските власти објавија новиот повик со кој ќе надоместуваат дел од трошоците на ...

Градот Скопје продолжува со доделување субвенции за чистење на оџаците

Скопје инфо - 12.01.2019

Градот Скопје продолжува со доделување субвенции за чистење на оџаците, со цел намалување на загадувањето на амбиентниот воздух. За таа цел Град Скопје го објави Јавниот повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти на подрачјето на ...

Нов јавен повик на Град Скопје за субвенции за чистење на оџаците

А1 On - 12.01.2019

Градот Скопје продолжува со доделување субвенции за чистење на оџаците, со цел намалување на загадувањето на амбиентниот воздух. За таа цел Град Скопје го објави Јавниот повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти на подрачјето на ...

Нови субвенции за чистење на оџаци

Нетпрес - 12.01.2019

Нови субвенции за чистење на оџаци Градот Скопје ќе продолжи да дава субвенции на сите кои ќе ги исчистат оџаците на домовите и деловните објекти и на тој начин ќе придонесат за почист воздух.

Град Скопје продолжува со доделување субвенции за чистење на оџаците

Скопје1 - 12.01.2019

Градот Скопје продолжува со доделување субвенции за чистење на оџаците, со цел намалување на загадувањето на амбиентниот воздух. За таа цел Град Скопје го објави Јавниот повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти на подрачјето на ...

Нови субвенции за чистење на оџаци

МКД - 12.01.2019

Градот Скопје ќе продолжи да дава субвенции на сите кои ќе ги исчистат оџаците на домовите и деловните објекти и на тој начин ќе придонесат за почист воздух. Градските власти објавија новиот повик со кој ќе надоместуваат дел од трошоците на ...

Град Скопје продолжува со субвенционирање на чистењето на оџаците во Скопје

24Инфо - 12.01.2019

Градот Скопје продолжува со доделување субвенции за чистење на оџаците, со цел намалување на загадувањето на амбиентниот воздух. За таа цел Град Скопје го објави Јавниот повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти на подрачјето на ...

Град Скопје продолжува со субвенционирање за чистење на оџаците

Локално - 12.01.2019

Градот Скопје продолжува со доделување субвенции за чистење на оџаците, со цел намалување на загадувањето на амбиентниот воздух. За таа цел, соопштија денеска од Град Скопје, објавен е и јавниот повик за субвенционирање на домаќинства и на други ...

Град Скопје продолжува со субвенционирање за чистење на оџаците

Слободен Печат - 12.01.2019

Јавниот повик трае заклучно со 30.11.2019 година, и ќе биде реализиран по принципот „прв дојден прв услужен", односно до реализирање на средствата предвидени за оваа намена со Буџетот на Град Скопје за 2019 година.

Град Скопје продолжува со субвенционирање за чистење на оџаците

Вечер - 12.01.2019

Градот Скопје продолжува со доделување субвенции за чистење на оџаците, со цел намалување на загадувањето на амбиентниот воздух. За таа цел, соопштија денеска од Град Скопје, објавен е и јавниот повик за субвенционирање на домаќинства и на други ...

Град Скопје продолжува со субвенционирање за чистење на оџаците

MTM - 12.01.2019

Градот Скопје продолжува со доделување субвенции за чистење на оџаците, со цел намалување на загадувањето на амбиентниот воздух. За таа цел, соопштија денеска од Град Скопје, објавен е и јавниот повик за субвенционирање на домаќинства и на други ...

Град Скопје со нов повик за субвенции од 1.000 денари за чистење оџаци

Радио МОФ - 12.01.2019

Од Град Скопје информираат дека продолжуваат со доделување субвенции за чистење на оџаците како би се намалило загадувањето на воздухот. Тие го објавија Јавниот повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти на подрачјето на Град Скопје ...

Градот Скопје продолжува со доделување субвенции за чистење на оџаците

Бизнис Вести - 14.01.2019

Градот Скопје продолжува со доделување субвенции за чистење на оџаците, со цел намалување на загадувањето на амбиентниот воздух. За таа цел Град Скопје го објави Јавниот повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти на подрачјето на ...