TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Гугл мапс ќе го бележи нивото на улично осветлување

Опсервер - 10.12.2019

Гугл работи на нова опција за апликацијата Гугл мапс, што може да значи поголема безбедност на корисникот. Се работи за показател за лошо и подобро осветлени улици, за корисниците кои се движат пешки.

Google Maps ќе покажуваат добро осветлени улици

Локално - 08.12.2019

Популарната апликација Google Maps наскоро ќе излезе со многу корисна карактеристика што несомнено ќе ја зголеми безбедноста на потрошувачите на улиците ноќе, особено во областите со висок криминал.

Со Google Assistant веќе ќе може да изгубите некој килограм

Локално - 08.12.2019

Google додаде уште една корисна опција на својот гласовен асистент Google Assistant. Посебно внимание на неа беше посветено од специјализираното издание AndroidPolice. Ново јазиче со поставки за храна и пијалок (Food & Drink) се појави во асистентот ...

Google Maps ќе им помогне на корисниците да избегнуваат мрачни улици

USB - 10.12.2019

Популарната апликација Google Maps наскоро ќе излезе со многу корисна карактеристика што несомнено ќе ја зголеми безбедноста на потрошувачите на улиците ноќе, особено во областите со висок криминал.

Гугл мапс: Ќе бележи темни сокаци и светли улици

Денешен - 10.12.2019

Гугл работи на нова опција за апликацијата Гугл мапс, што може да значи поголема безбедност на корисникот. Се работи за показател за лошо и подобро осветлени улици, за корисниците кои се движат пешки.

Гугл мапс: Ќе бележи темни сокаци и светли улици

Курир - 10.12.2019

Гугл работи на нова опција за апликацијата Гугл мапс, што може да значи поголема безбедност на корисникот. Се работи за показател за лошо и подобро осветлени улици, за корисниците кои се движат пешки.

Гугл мапс ќе го бележи нивото на улично осветлување

+инфо - 10.12.2019

Гугл работи на нова опција за апликацијата Гугл мапс, што може да значи поголема безбедност на корисникот. Се работи за показател за лошо и подобро осветлени улици, за корисниците кои се движат пеш.

Гугл мапс ќе го бележи нивото на улично осветлување

MakPress - 10.12.2019

Гугл работи на нова опција за апликацијата Гугл мапс, што може да значи поголема безбедност на корисникот. Се работи за показател за лошо и подобро осветлени улици, за корисниците кои се движат пешки.

Гугл мапс ќе го бележи нивото на улично осветлување

Сител - 10.12.2019

Гугл работи на нова опција за апликацијата Гугл мапс, што може да значи поголема безбедност на корисникот. Се работи за показател за лошо и подобро осветлени улици, за корисниците кои се движат пешки.