TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Анализа: Правосудството не придонесува за заштита на слободата на медиумите

Фокус - 30.09.2022

Здружение на новинари ја презентираше студијата „Ставови и перцепции на новинарите за транспарентноста на правосудството во Северна Македонија“ чиј што автор е Давор Пашоски, а е во издание на ЗНМ.

Анализа: Правосудството не придонесува за заштита на слободата на медиумите

Либертас - 30.09.2022

Здружение на новинари ја презентираше студијата „Ставови и перцепции на новинарите за транспарентноста на правосудството во Северна Македонија“ чиј што автор е Давор Пашоски, а е во издание на ЗНМ.

Kонференција на тема „Транспарентно правосудство за професионални новинари“

OhridNews - 01.10.2022

Најголем дел од новинарите сметаат дека правосудството не придонесува доволно за заштита на слободата на медиумите и безбедноста на новинарите, односно новинарите не се чувствуваат доволно безбедни и не веруваат во ефективно истражување или ...

Правосудството не придонесува доволно за заштита на слободата на медиумите и безбедноста на новинарите, покажува ...

Радио МОФ - 01.10.2022

Правосудството не придонесува доволно за заштита на слободата на медиумите и безбедноста на новинарите, а новинарите не се чувствуваат доволно безбедни и не веруваат во ефективно истражување или казнување на нападите врз нив.