TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Локалните власти од Лезбос бараат да почне од нула дијалогот со Владата за затворените центри

24Инфо - 21.02.2020

– Ќе разговарам со министерот за миграција и ќе му кажам дека ние сме отворени за дијалог, но дијалогот да започне од почеток, од нула, бидејќи и ние имаме да доставиме некои конкретни предлози и затоа го очекуваме да дојде на Лезбос во петок или ...

Локалните власти од Лезбос бараат да почне од нула дијалогот со Владата за затворените центри

Опсервер - 21.02.2020

Ќе разговарам со министерот за миграција и ќе му кажам дека ние сме отворени за дијалог, но дијалогот да започне од почеток, од нула, бидејќи и ние имаме да доставиме некои конкретни предлози и затоа го очекуваме да дојде на Лезбос во петок или ...

Локалните власти од Лезбос бараат да почне од нула дијалогот со Владата за затворените центри

MakPress - 21.02.2020

Ќе разговарам со министерот за миграција и ќе му кажам дека ние сме отворени за дијалог, но дијалогот да започне од почеток, од нула, бидејќи и ние имаме да доставиме некои конкретни предлози и затоа го очекуваме да дојде на Лезбос во петок или ...