TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

37 години ЕСЗ Тигар – рамнодушност, жешко срце и чисти прсти

Алфа - 14.03.2018

Веќе 37 години, Единицата за специјални задачи Тигар, не создава само стручно обучени специјалци, овде се создава карактер. Зад маската е нечиј син, татко, сопруг, големата љубов, човек кој на своите плеќи го носи товарoт на семејството, ...

Единица за специјални задачи „Tигри“ прослави 37 години од своето постоење

24 Вести - 13.03.2018

Најспремната единица за специјални задачи „Тигри“ прослави 37 години од своето постоење. Дејствувањето на оваа единица не смее да биде политички мотивирано и насочувано, вели министерот за внатрешни, Ооливер Спасовски на свеченоста за одбележување ...

Албанците не се застапени во специјалната полициска единица „Тигри“

Алсат-М - 13.03.2018

Специјалната полициска единица „Тигри“ е херметички затворена за Албанците. 17 години по завршувањето на оружениот конфликт во оваа единица нема ниту еден Албанец. Но, тоа не го загрижува министерот Спасовски.

Одбележани 37 години од формирањето на специјалната единица „Тигар“

МРТ - 13.03.2018

Секогаш подготвени за брзо и ефикасно соочување со предизвиците. Припадниците на најелитната полициска единица „Тигар“ гарант за безбедноста и сигурноста на државата. Одбележана годишнината од формирањето.

ВИДЕО: 37 години од формирањето на Единицата за специјални задачи

А1 On - 13.03.2018

Секогаш подготвени за ефикасно и брзо соочување со опасностите, припадниците на Единицата за специјални задачи не прават горди, но истовремено прават да се чувствуваме безбедни и сигурни, рече министерот Оливер Спасовски во своето обраќање на ...

37 години- Специјална единица „Тигар“

МРТ - 13.03.2018

Единицата за специјални задачи во 37-те години постоење, одигра важна улога во процесот на осамостојување на Република Македонија. На денешен ден во 1981-ра година во Министерството за внатрешни работи, во рамките на поранешниот Секретаријат за ...

ЕСЗ „Тигар“ - 37 години „најдобри меѓу најдобрите“

Сител - 13.03.2018

На денешен ден во 1981 година во Министерството за внатрешни работи, во рамките на поранешниот Секретаријат за внатрешни работи на Социјалистичка Република Македонија, е формирана Единицата за специјални задачи, позната како „Тигар“.

(Видео) Спасовски: Негативните политички влијанија не ги одминаа ниту „Тигрите“

Макфакс - 13.03.2018

За жал, трендот на негативни политички влијаниа и тенденциозно дејствување не ја одмина ниту единицата „Тигри“. Секој разумен политичар, одговорен за иднината на својата земја, знае дека дејствувањето на оваа единица не смее да биде политички ...

Видео: 37. години од формирањето на Тигрите - „Најдобри меѓу најдобрите“

Press24 - 13.03.2018

Припадниците на Единицата за специјални задачи не прават горди, но истовремено прават да се чувствуваме безбедни и сигурни. Ова денеска го изјави министерот Оливер Спасовски на одбележувањето 37.

Одбележани 37 години од формирањето на „Тигрите“

Канал5 - 13.03.2018

Почнувајќи од 1981, па до денес, оваа единица е гарант на безбедноста и сигурноста на државата и најзините граѓани. Составена е од високопрофилирани професионалци, кои воспоставија строги критериуми и дисциплина за нејзиното дејствување, нагласи ...

ЕСЗ „Тигар” – 37 години „најдобри меѓу најдобрите”

Слободен Печат - 13.03.2018

На денешен ден во 1981 година во Министерството за внатрешни работи, во рамките на поранешниот Секретаријат за внатрешни работи на Социјалистичка Република Македонија, е формирана Единицата за специјални задачи, позната како „Тигар“.

(Видео) Спасовски: Негативните политички влијанија не ги одминаа ниту „Тигрите“

Вечер - 13.03.2018

За жал, трендот на негативни политички влијаниа и тенденциозно дејствување не ја одмина ниту единицата „Тигри“. Секој разумен политичар, одговорен за иднината на својата земја, знае дека дејствувањето на оваа единица не смее да биде политички ...

37 години од формирањето на специјалната единица Тигар (ФОТО)

МКД - 13.03.2018

Секогаш подготвени за ефикасно и брзо соочување со опасностите, припадниците на Единицата за специјални задачи(ЕСЗ) не прават горди, но истовремено прават да се чувствуваме безбедни и сигурни, рече министерот Оливер Спасовски во своето обраќање на ...

ЕСЗ „Тигар“ одбележа 37 години од формирањето

Стандард - 13.03.2018

Почнувајќи од 1981, па до денес, оваа единица е гарант на безбедноста и сигурноста на државата и најзините граѓани. Составена е од високопрофилирани професионалци, кои воспоставија строги критериуми и дисциплина за нејзиното дејствување, нагласи ...

Специјалната единица „Тигар“ – 37 години најдобри

+инфо - 13.03.2018

„Тигрите“ велат дека во секој момент се подготвени за најтешките и најопасните полициски задачи, а покрај тоа ги краси и високиот морал и тимскиот дух, големото другарство и грижата еден за друг.

(Видео) Спасовски: Негативните политички влијанија не ги одминаа ниту „Тигрите“

Sky - 13.03.2018

За жал, трендот на негативни политички влијаниа и тенденциозно дејствување не ја одмина ниту единицата „Тигри“. Секој разумен политичар, одговорен за иднината на својата земја, знае дека дејствувањето на оваа единица не смее да биде политички ...

(ВИДЕО) Oдбележани 37 години од формирањето на ЕСЗ „Тигар“

Бриф - 13.03.2018

Почнувајќи од 1981, па до денес, оваа единица е гарант на безбедноста и сигурноста на државата и најзините граѓани. Составена е од високопрофилирани професионалци, кои воспоставија строги критериуми и дисциплина за нејзиното дејствување, нагласи ...

ЕСЗ „Тигар“ - 37 години „најдобри меѓу најдобрите“

Скопје инфо - 13.03.2018

На денешен ден во 1981 година во Министерството за внатрешни работи, во рамките на поранешниот Секретаријат за внатрешни работи на Социјалистичка Република Македонија, е формирана Единицата за специјални задачи, позната како „Тигар“.

Спасовски: Негативните политички влијанија не ги одминаа ниту „Тигрите“

Точка - 13.03.2018

За жал, трендот на негативни политички влијаниа и тенденциозно дејствување не ја одмина ниту единицата „Тигри“. Секој разумен политичар, одговорен за иднината на својата земја, знае дека дејствувањето на оваа единица не смее да биде политички ...

ЕСЗ „Тигар“ одбележа 37 години од формирањето

Орбис - 13.03.2018

Почнувајќи од 1981, па до денес, оваа единица е гарант на безбедноста и сигурноста на државата и најзините граѓани. Составена е од високопрофилирани професионалци, кои воспоставија строги критериуми и дисциплина за нејзиното дејствување, нагласи ...

ЕСЗ „Тигар“ одбележа 37 години од формирањето

Сител - 13.03.2018

Почнувајќи од 1981, па до денес, оваа единица е гарант на безбедноста и сигурноста на државата и најзините граѓани. Составена е од високопрофилирани професионалци, кои воспоставија строги критериуми и дисциплина за нејзиното дејствување, нагласи ...

(ВИДЕО) 37 години од формирањето на Единицата за специјални задачи

iPortal - 13.03.2018

Секогаш подготвени за ефикасно и брзо соочување со опасностите, припадниците на Единицата за специјални задачи не прават горди, но истовремено прават да се чувствуваме безбедни и сигурни, рече министерот Оливер Спасовски во своето обраќање на ...

ФОТО: 37 години ЕСЗ „Тигар“

Курир - 13.03.2018

Полициската Единица за специјални задачи „Тигар“ денес одбележа 37 години од своето формирање. Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски истакна дека почнувајќи од 1981, па до денес, оваа единица е гарант на безбедноста и сигурноста на ...

„Тигрите“ одбележаа 37 години од формирањето...

Н.Македонија - 14.03.2018

„Тигрите“ одбележаа 37 години од формирањето Почнувајќи од 1981 година, па до денес, единицата за специјални задачи, позната како „Тигар“, е гарант на безбедноста и сигурноста на државата и на нејзините граѓани.