TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без вода жителите од село Усје

МКД - 14.08.2019

Поради дефект денес вез вода ќе бидат жителите од село Усје. „Ве известуваме дека на ден 14.08.2019 година поради учичен дефект „ф-150мм“ на улица „1 Усје“ (50 метри после детско игралиште), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од село Усје.

Дефектот на ул. Усје е саниран

Фактор - 14.08.2019

Јавното претпријатие Водовод и канализација ги информира граѓаните дека дефектот на ул.1 Усје (50 метри после детско игралиште), дефектот е завршен, водоснабдувањето е нормализирано во 14:00ч ...

Село Усје денеска без вода поради дефект

Слободен Печат - 14.08.2019

Поради дефект водоводната мрежа на улица 1 Усје (50 метри после детско игралиште), прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците од село Усје. Прекинот во снабдувањето со вода ќе биде од 09.05 часот до отстранување на дефектот, соопшти ЈП ...

Село Усје денеска без вода

Скопје инфо - 14.08.2019

Поради дефект водоводната мрежа на ул.1 Усје (50 метри после детско игралиште), прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците од с. ...

Уличен дефект кај Усје

Фактор - 14.08.2019

Уличен дефект ф-150мм на ул.1 Усје (50 метри после детско игралиште), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од с. Усје. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:15 часот до ...

Село Усје денеска без вода

Канал5 - 14.08.2019

Поради дефект водоводната мрежа на ул.1 Усје (50 метри после детско игралиште), прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците од с. Усје. Прекинот во снабдувањето со вода ќе биде од 09:15 часот до отстранување на дефектот, соопшти ЈП Водовод ...

Село Усје денеска без вода

Сител - 14.08.2019

– Поради дефект водоводната мрежа на ул.1 Усје (50 метри после детско игралиште), прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците од с. Усје. Прекинот во снабдувањето со вода ќе биде од 09:15 часот до отстранување на дефектот, соопшти ЈП ...

Село Усје денеска без вода

Либертас - 14.08.2019

Поради дефект водоводната мрежа на ул.1 Усје (50 метри после детско игралиште), прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците од с. Усје. Прекинот во снабдувањето со вода ќе биде од 09:15 часот до отстранување на дефектот, соопшти ЈП Водовод ...

Село Усје денеска без вода

4NEWS - 14.08.2019

– Поради дефект водоводната мрежа на ул.1 Усје (50 метри после детско игралиште), прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците од с. Усје. Прекинот во снабдувањето со вода ќе биде од 09:15 часот до отстранување на дефектот, соопшти ЈП ...

Поради дефект водоводната мрежа без вода село Усје

MakPress - 14.08.2019

Поради дефект водоводната мрежа на ул.1 Усје (50 метри после детско игралиште), прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците од с. Усје. Прекинот во снабдувањето со вода ќе биде од 09:15 часот до отстранување на дефектот, соопшти ЈП Водовод ...