TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ова се ИЗВОРНИТЕ предвидувања на Баба Ванѓа за “Водачот Владимир“ и Македонија

Вечер - 13.01.2018

Ванѓа се смета за пророк од рангот на французионот Нострдамус. Вангелија Пандева Димитрова позната како Баба Ванѓа е родена на 31. јануари 1911 Срумица - 11 август 1996 Петрич - била позната јасновитка од Бугарија, родум од Македонија.

Магичен рецепт од Баба Ванѓа за болни коски и зглобови

Женски магазин - 13.01.2018

Со помош на магичниот рецепт од Баба Ванѓа ќе можете да подготвите еколошка маст, со која ќе ги намачкате болните делови. Кои се потребните состојќи за овој рецепт: 100 гр. Излупени семки од тиква; 30 гр. Стопен, но не и пржен путер; 30 гр.

Ова се ИЗВОРНИТЕ предвидувања на Баба Ванѓа за “Водачот Владимир“ и Македонија

Скопје24 - 13.01.2018

Ванѓа се смета за пророк од рангот на французионот Нострдамус. Вангелија Пандева Димитрова позната како Баба Ванѓа е родена на 31. јануари 1911 Срумица – 11 август 1996 Петрич – била позната јасновитка од Бугарија, родум од Македонија.