TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СЛОБОДЕН ВИКЕНД И ЗА ЈАНЕ ЧЕНТО По 6 години првпат се сретна со другарите

+инфо - 04.06.2023

Според објавите на социјалните мрежи него го пречекаа неговите пријатели од Прилеп. По 6 години откако беше притворен и затворен, по настаните во Собранието на 27 април, Јане Ченто за првпат користи слободен викенд од затворот.

Јане Ченто и Вили Михајловски по шест години во затвор прв пат добија слободен викенд

Макфакс - 04.06.2023

По 6 години откако беше притворен и затворен, по настаните во Собранието на 27 април, Јане Ченто за првпат е на слобода. Тој доби слободен викенд. Јане Ченто беше пречекан од голем број негови пријатели од Прилеп кои се собраа да поразговараат со ...

Јане Ченто и Вили Михајловски по шест години во затвор првпат добија слободен викенд

Нетпрес - 04.06.2023

Јане Ченто беше пречекан од голем број негови пријатели од Прилеп кои се собраа да поразговараат со него. Вилијам Михајловски на својот Фејсбук профил објави фотографија со баба му и напиша дека таа го дочекала да го види и ќе го дочека и кога ...

Јане Ченто излезе на слобода: По шест години во затвор доби слободен викенд

Република - 05.06.2023

По 6 години откако беше притворен и затворен, по настаните во Собранието на 27 април, Јане Ченто за првпат излезе на слобода, иако само на слободен викенд. Јане Ченто го пречекаа голем број негови пријатели од Прилеп зља барем на кратко да ...

Ченто и Вили излегоа низ затворските капии по шест години, емотивни пораки на социјалните мрежи

Скопје1 - 04.06.2023

По 6 години откако беше притворен и затворен, по настаните во Собранието на 27 април, Јане Ченто за првпат е на слобода. Тој доби слободен викенд. Јане Ченто беше пречекан од голем број негови пријатели од Прилеп кои се собраа да поразговараат со ...

Јане Ченто и Вили Михајловски по шест години во затвор прв пат добија слободен викенд

Точка - 04.06.2023

По 6 години откако беше притворен и затворен, по настаните во Собранието на 27 април, Јане Ченто за првпат е на слобода. Тој доби слободен викенд. Јане Ченто беше пречекан од голем број негови пријатели од Прилеп кои се собраа да поразговараат со ...

По шест години Јане Ченто и Вилијам Михајловски на слободен викенд

Денешен - 04.06.2023

По 6 години откако беше притворен и затворен, по настаните во Собранието на 27 април, Јане Ченто за првпат излезе на слобода, иако само на слободен викенд. Јане Ченто го пречекаа голем број негови пријатели од Прилеп за барем на кратко да помуабетат.

Јане Ченто и Вили Михајловски по шест години во затвор прв пат добија слободен викенд

Lider - 04.06.2023

По 6 години откако беше притворен и затворен, по настаните во Собранието на 27 април, Јане Ченто за првпат е на слобода. Тој доби слободен викенд. Јане Ченто беше пречекан од голем број негови пријатели од Прилеп кои се собраа да поразговараат со ...