TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ОВА СЕ ЕВРОПСКИ РАЕВИ: Во овие земји на ЕУ просечна плата и до 3000 евра

Фактор - 12.01.2019

Најголемите просечни плати во државите на Европската унија ги имаат работниците на Данска и Луксембург додека најниска е платата во соседна Бугарија. Ова се резултатите од истражувањето кое ги направил истражувачот и економист Ренис Фишер, кој често ...

Ова се европските раеви: Во овие земји просечната плата е 3.000 евра, ниедна не е во нашето соседство

Точка - 12.01.2019

Најголеми просечни плати во државите на ЕУ имаат работниците во Данска и Луксембург, додека најниска е платата во Бугарија. Ова се резултатите од истражувањето кое го направил истражувачот и економист Реинис Фишер, кој често прави економски анализи, ...

Тие се рај во Европа: Ова се земјите од ЕУ каде платите се највисоки, дури и над 3.000 евра

Сител - 12.01.2019

Највисоки просечни плати во државите од Европсакта унија имаат работниците во Данска и Луксембург, додека најниска е во Бугарија. Ова се резултатите од истражувањата кои ги направи истражувачот и економист Реинис Фишер, кој често објавува економски ...

Во овие земји просечната плата е 3.000 евра, ниедна не е во нашето соседство

Локално - 12.01.2019

Најголеми просечни плати во државите на ЕУ имаат работниците во Данска и Луксембург, додека најниска е платата во Бугарија. Ова се резултатите од истражувањето кое го направил истражувачот и економист Реинис Фишер, кој често прави економски анализи, ...