TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Шпаркирај нов автомобил!“ Нова голема наградна игра на Шпаркасе Банка Македонија во соработка со Mastercard

Алсат-М - 16.09.2020

Од денес започнува новата голема наградна игра „ Шпаркирај нов автомобил“ наменета за корисниците на Mastercard картичките издадени од Шпаркасе Банка Македонија, кои со секоја трансакција на износ поголем или еднаков на 500,00 денари имаат можност ...

Шпаркирај нов автомобил: Нова голема наградна игра на Шпаркасе Банка Македонија во соработка со Mastercard

Фактор - 15.09.2020

Од денес започнува новата голема наградна игра „Шпаркирај нов автомобил“ наменета за корисниците на Mastercard картичките издадени од Шпаркасе Банка Македонија, кои со секоја трансакција на износ поголем или еднаков на 500,00 денари имаат можност да ...