TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ова се жените кои побрзо успеваат во кариерата

Женски магазин - 13.06.2018

Русокосите имаат поголема самодоверба и афинитети кон сексот, а црнокосите се поуспешни во работата и почесто остваруваат долги врски, велат научниците од универзитетот Нотингем Трент. Психолозите направиле студија на 200 жени, со цел да го испитаат ...

Плавушите се поуспешни на своето работно место?!

Денар - 13.06.2018

Плавушите имаат поголема самодоверба и афинитети кон сексот, додека бринетите се поуспешни, психолозите направија неколку истражувања со цел да се дознае односот помеѓу бојата на косата и однесувањето.

Русокоси или бринети – кои се поуспешни кариеристки?

Вечер - 12.06.2018

Русокосите имаат поголема самодоверба и афинитети кон сексот, додека бринетите се поуспешни во работата и почесто остваруваат долги врски – заклучуваат научниците од универзитетот Нотингем Трент.