TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Наместо забава за откривање на полот, таткото завршил во болница- снимка со 32 милиони прегледи

Канал5 - 29.09.2023

Иако настаните за откривање на полот во повеќето случаи се возбудливо и посебно искуство за родителите и поширокото семејство и пријателите, понекогаш тие можат да тргнат наопаку. Така, една трудница случајно му го скршила носот на својот сопруг и ...

ВИДЕО | Откривајќи го полот на бебето тргна наопаку, трудница пред камери му го скршила носот на идниот татко

Во Центар - 29.09.2023

Иако забавите за откривање на полот на бебиња во повеќето случаи се возбудливи и посебно искуство, понекогаш може да тргнат наопаку. Така, една трудница случајно го скршила носот на својот сопруг и иден татко среде дознавањето дека во нивното ...