TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Разговор со визуелната уметница Кристина Пулејкова

Република - 06.12.2023

МАКЕДОНСКИ ВИЗУЕЛНИ УМЕТНИЦИ: Кристина Пулејкова (Разговорот го води Ана Франговска, кураторка и историчарка на уметност) онлајн настан | среда, 6.12.2023 | почеток: 20.00 часот Со цел да се оствари континуитет во претставувањето на македонската ...

Македонски визуелни уметници: Разговор со Кристина Пулејкова

Радио МОФ - 06.12.2023

Со цел да се оствари континуитет во претставувањето на македонската визуелна сцена, КСП Центар-Јадро продолжува со нова серија разговори во живо, со македонски визуелни уметници и нивните дела изложувани на значајни изложби.

Во рамките на проектот „Македонски визуелни уметници“ ќе се одржи разговор со Кристина Пулејкова

Слободен Печат - 06.12.2023

Со цел да се оствари континуитет во претставувањето на македонската визуелна сцена, КСП „Центар-Јадро“ продолжува со нова серија разговори во живо, со македонски визуелни уметници и нивните дела изложувани на значајни изложби.