TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Андреа Бочели со молитва од „Миланска скала“

Н.Македонија - 09.04.2020

Италијанскиот тенор Андреа Бочели ќе настапи в недела, на католичкиот Велигден во „Миланската скала“, која во оваа пригода ќе биде празна, а неговиот настап ќе се пренесува преку Јутјуб. – Пред неколку дена му се јавив на Бочели и тој потврдно ...

Андреа Бочели ќе одржи концерт во празната миланска катедрала Дуомо на католички Велигден

Stylist - 09.04.2020

Познатиот италијански тенор Андреа Бочели ќе одржи велигденски концерт во миланската катедрала Дуомо, но во празна сала. Пандемијата на коронавирусот го натера светот да најде нови начини како ќе го прослави Велигден, а Италијаните и католичкиот ...

Андреа Бочели ќе одржи велигденски концерт во празната катедрала Дуомо во Милано

Сакам да кажам - 09.04.2020

Прославениот италијански тенор Андреа Бочели ќе пее во катедралата Дуомо во Милано в недела на Велигден, со цел на светот да му испрати пораки на љубов и надеж во време на пандемијата на коронавирусот.

„Тоа ќе биде можност да се помолиме за цел свет“ – Бочели пред концертот во празната катедрала во Милано испрати важна ...

Точка - 09.04.2020

Популарниот Андреа Бочели, многумина израдувал бидејќи објавил дека за Велигден сепак ќе настапува, но во празната Миланска катедрала, пренесуваат странските медиуми. Тој негов настап ќе може да биде проследен по пат на Јутјуб, а како што истакнал ...

Андреа Бочели ќе пее во празна катедрала на Велигден

Макфакс - 09.04.2020

Еден од најпознатите светски тенори, италијанскиот оперски пејач Андреа Бочели, ќе пее на католичкиот Велигден во празната катедрала „Дуомо“ во Милано, а концертот, според најавата, треба да биде симбол на љубовта, заедништвото и заздравување во ...

Бочели за Велигден ќе настапи во празната катедрала во Милано

Факултети - 08.04.2020

Повеќето верници нема да можат да влезат во црквите на христијанскиот празник Велигден, но исклучок ќе биде направен за Андреа Бочели, кој таа вечер ќе има концерт во Миланската катедрала во Милан.

Андреа Бочели ќе пее во празна катедрала за Велигден

Вечер - 08.04.2020

Италијанскиот оперски пејач Андреа Бочели за католичкиот Велигден (в недела) ќе настапи во катедралата во Милано, која ќе биде празна, а настапот ќе се пренесува преку Јутjуб. „Пред неколку дена го повикав Бочели, а тој потврдно одговори.

Андреја Бочели со настап во катедралата Дуомо за Велигден

Бриф - 08.04.2020

Еден од најпознатите светски тенори, италијанскиот оперски пејач Андреја Бочели ќе пее на католички Велигден во празната катедрала Дуомо во Милано. Концертот ќе биде пренесуван на неговиот Јутјуб-канал.

Андреа Бочели за Велигден ќе пее во Миланската катедрала: Тоа ќе биде молитва за Милано и за цел свет!

Слободен Печат - 08.04.2020

Италијанскиот тенот Андреa Бочели во недела на Велигден ќе настапи во Миланската катедрала, која ќе биде празна, а настапот ќе се пренесува преку Јутјуб. „Пред неколку дена му се јавив на Бочели.

Андреа Бочели ќе настапи во Дуомо на Велигден

Н.Македонија - 08.04.2020

Катедралата Дуомо во Милано ќе биде затворена за јавноста поради пандемијата на коронавирус, како и повеќето цркви за претстојните велигденски празници, но в недела гласот на славниот оперски пејач Андреа Бочели ќе одекнува низ празната катедрала, ...

Порака со љубов и надеж во овие тешки времиња: Андреа Бочели, за Велигден, ќе пее во празна катедрала во Милано

Екран - 08.04.2020

Пренос во недела од 19. часот на YouTube Познатиот италијански тенор Андреа Бочели на католички Велигден ќе настапи на празната Duomo Cathedral во Милано, а настапот ќе се емитува преку Јутјуб од 19. часот.

Андреа Бочели ќе одржи концерт на Велигден, но во празната катедрала Дуомо

+инфо - 07.04.2020

Славниот италијански тенор Андреа Бочели ќе одржи концерт на Велигден во празната катедрала „Дуомо“ во Милано. Манифестацијата ќе се емитува во живо, а ќе ја претставува нејзината симболична порака на љубовта, надежта и поддршката за лекување на ...

Андреа Бочели ќе одржи концерт на Вилегден, но во празната катедрала Дуомо

+инфо - 07.04.2020

Славниот италијански тенор Андреа Бочели ќе изведе концерт на Велигден во празната катедрала Дуомо во Милано. Настанот ќе се емитува во живо, и ќе ја претставува нејзината симболичка порака на љубов, надеж и поддршка за лекување на оние кои страдаат ...

Андреа Бочели ќе настапи во празна Миланска катедрала со онлајн пренос

Fashionel - 07.04.2020

Познатиот оперски пејач, Андреа Бочели, во недела, за католичкиот Велигден, ќе има настап во Миланската катедрала, која ќе биде празна, а настапот ќе се пренесува преку „Јутјуб“, и ќе може да го гледа целиот свет.

Андреа Бочели ќе одржи концерт за Велигден, но во празна катедрала

ММС - 07.04.2020

Концертот на Бочели ќе се емитува во живо на Јутуб на неговиот канал. Италијанскиот тенор за своите обожаватели ќе одржи концерт на Велигден во празна катедрала Дуомо. Манифестацијата која ќе се пренесува директно, ќе претставува негова симболична ...

Андреа Бочели за Велигден ќе пее во празна катедрала во Милано

Независен - 07.04.2020

Италија – Италијанскиот тенор Андреа Бочели в недела на Велигден ќе настапи во катедралата во Милано, која ќе биде празна, а настапот ќе се пренесува преку Јутуб. „Пред неколку дена го повикав Бочели.

Андреа Бочели со концерт во живо преку „јутјуб“ за Велигден

Денешен - 08.04.2020

Славниот италијански тенор Андреа Бочели ќе одржи концерт на Велигден во празната катедрала „Дуомо“ во Милано. Манифестацијата ќе се емитува во живо, а ќе ја претставува нејзината симболична порака на љубовта, надежта и поддршката за лекување на ...

Неповторливиот Андреја Бочели ќе пее во катедралата Дуомо за Велигден

Курир - 08.04.2020

Еден од најпознатите светски тенори, италијанскиот оперски пејач Андреја Бочели ќе пее на католички Велигден во празната катедрала Дуомо во Милано. Концертот ќе биде пренесуван на неговиот Јутјуб-канал.

Андреја Бочели со настап во катедралата Дуомо за Велигден

Опсервер - 08.04.2020

Милано , 8 април 2020 () – Еден од најпознатите светски тенори, италијанскиот оперски пејач Андреја Бочели ќе пее на католички Велигден во празната катедрала Дуомо во Милано. Концертот ќе биде пренесуван на неговиот Јутјуб-канал.

Андреја Бочели со настап во катедралата Дуомо за Велигден

Либертас - 08.04.2020

– Еден од најпознатите светски тенори, италијанскиот оперски пејач Андреја Бочели ќе пее на католички Велигден во празната катедрала Дуомо во Милано. Концертот ќе биде пренесуван на неговиот Јутјуб-канал.

Андреја Бочели со настап во катедралата Дуомо за Велигден

А1 On - 08.04.2020

Еден од најпознатите светски тенори, италијанскиот оперски пејач Андреја Бочели ќе пее на католички Велигден во празната катедрала Дуомо во Милано. Концертот ќе биде пренесуван на неговиот Јутјуб-канал.

Андреја Бочели ќе пее во празната катедралата Дуомо за Велигден

Репортер - 08.04.2020

Еден од најпознатите светски тенори, италијанскиот оперски пејач Андреја Бочели ќе пее на католички Велигден во празната катедрала Дуомо во Милано. Концертот ќе биде пренесуван на неговиот Јутјуб-канал.

Андреја Бочели со настап во катедралата Дуомо за Велигден

Нетпрес - 08.04.2020

Еден од најпознатите светски тенори, италијанскиот оперски пејач Андреја Бочели ќе пее на католички Велигден во празната катедрала Дуомо во Милано. Концертот ќе биде пренесуван на неговиот Јутјуб-канал.

Андреја Бочели со настап во катедралата Дуомо за Велигден

MakPress - 08.04.2020

Еден од најпознатите светски тенори, италијанскиот оперски пејач Андреја Бочели ќе пее на католички Велигден во празната катедрала Дуомо во Милано. Концертот ќе биде пренесуван на неговиот Јутјуб-канал.

Андреа Бочели ќе пее во празната катедрала во Милано за Велигден

Република - 08.04.2020

Еден од најпознатите светски тенори, италијанскиот оперски пејач Андреа Бочели ќе пее на католички Велигден во празната катедрала Дуомо во Милано. Концертот ќе биде пренесуван на неговиот Јутјуб-канал.

Бочели на Велигден ќе пее пред празната “Миланска скала“

Вечер - 09.04.2020

Славниот Италијански тенор Андреа Бочели, кој инаку е слеп, ќе настапи в недела, на католичкиот Велигден во „Миланската скала“, која поради пандемијата ќе биде празна, а неговиот настап ќе се пренесува преку Јутјуб каналот.