TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„КАМ“ шампион според бројот на новоотворени маркети во Бугарија годинава

MakPress - 09.08.2022

Македонскиот синџир на супермаркети „КАМ Маркет“ е шампион според бројот на отворени нови објекти во Бугарија од почетокот на годината, наведува информативниот сајт „Марица.бг“. Порталот посочува дека од почетокот на годинава, компанијата „КАМ“ ...

„КАМ“ шампион според бројот на новоотворени маркети во Бугарија годинава

Опсервер - 09.08.2022

Македонскиот синџир на супермаркети „КАМ Маркет“ е шампион според бројот на отворени нови објекти во Бугарија од почетокот на годината, наведува информативниот сајт „Марица.бг“. Порталот посочува дека од почетокот на годинава, компанијата „КАМ“ ...

„КАМ“ шампион според бројот на новоотворени маркети во Бугарија годинава

Бриф - 09.08.2022

Македонскиот синџир на супермаркети „КАМ Маркет“ е шампион според бројот на отворени нови објекти во Бугарија од почетокот на годината, наведува информативниот сајт „Марица.бг“. Порталот посочува дека од почетокот на годинава, компанијата „КАМ“ ...

КАМ“ шампион според бројот на новоотворени маркети во Бугарија годинава

Либертас - 09.08.2022

Македонскиот синџир на супермаркети „КАМ Маркет“ е шампион според бројот на отворени нови објекти во Бугарија од почетокот на годината, наведува информативниот сајт „Марица.бг“. Порталот посочува дека од почетокот на годинава, компанијата „КАМ“ ...

„КАМ” шампион според бројот на новоотворени маркети во Бугарија годинава

24Инфо - 09.08.2022

Македонскиот синџир на супермаркети „КАМ Маркет” е шампион според бројот на отворени нови објекти во Бугарија од почетокот на годината, наведува информативниот сајт „Марица.бг”. Порталот посочува дека од почетокот на годинава, компанијата „КАМ” ...

„КАМ“ се шири во Бугарија, годинава отворил повеќе маркети од „Била“, „Лидл“, „Кауфланд“…

Независен - 09.08.2022

Македонскиот синџир на супермаркети „КАМ Маркет“ е шампион според бројот на отворени нови објекти во Бугарија од почетокот на годината, наведува информативниот сајт „Марица.бг“. Порталот посочува дека од почетокот на годинава, компанијата „КАМ“ ...

„КАМ“ шампион според бројот на новоотворени маркети во Бугарија годинава

Скопје инфо - 09.08.2022

Македонскиот синџир на супермаркети „КАМ Маркет“ е шампион според бројот на отворени нови објекти во Бугарија од почетокот на годината, наведува информативниот сајт „Марица.бг“. Порталот посочува дека од почетокот на годинава, компанијата „КАМ“ ...

„КАМ“ шампион според бројот на новоотворени маркети во Бугарија годинава

Канал5 - 09.08.2022

Македонскиот синџир на супермаркети „КАМ Маркет“ е шампион според бројот на отворени нови објекти во Бугарија од почетокот на годината, наведува информативниот сајт „Марица.бг“. Порталот посочува дека од почетокот на годинава, компанијата „КАМ“ ...

КАМ ШАМПИОН ВО БУГАРИЈА: Македонскиот синџир отворил повеќе маркети и од бугарскиот Т-Маркет и од германски Лидл

Денешен - 09.08.2022

Македонскиот синџир на супермаркети „КАМ Маркет“ е шампион според бројот на отворени нови објекти во Бугарија од почетокот на годината, наведува информативниот сајт „Марица.бг“. Порталот посочува дека од почетокот на годинава, компанијата „КАМ“ ...

Кам шампион според бројот на новоотворени маркети во Бугарија

МКД - 09.08.2022

Македонскиот синџир на супермаркети „Кам маркет“ е шампион според бројот на отворени нови објекти во Бугарија од почетокот на годината, наведува информативниот сајт Марица.бг . Порталот посочува дека од почетокот на годинава, компанијата „Кам“ ...

„КАМ“ шампион според бројот на новоотворени маркети во Бугарија годинава

Во Центар - 09.08.2022

Македонскиот синџир на супермаркети „КАМ Маркет“ е шампион според бројот на отворени нови објекти во Бугарија од почетокот на годината, наведува информативниот сајт „Марица.бг“. Порталот посочува дека од почетокот на годинава, компанијата „КАМ“ ...

„КАМ“ шампион според бројот на новоотворени маркети во Бугарија годинава

365 - 09.08.2022

Македонскиот синџир на супермаркети „КАМ Маркет“ е шампион според бројот на отворени нови објекти во Бугарија од почетокот на годината, наведува информативниот сајт „Марица.бг“. Порталот посочува дека од почетокот на годинава, компанијата „КАМ“ ...