TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кина: Компанија планира да започне тестирање на вакцина во форма на спреј за нос во октомври

Press24 - 23.09.2021

Кинески производител на вакцини, во октомври има план да започне големо испитување на кандидати за вакцина против Ковид-19 во форма на спреј за нос, според записникот за регистрација на клинички испитувања.

Кинеската лабораторија „Пекинг Вантаи” планира големо тестирање на вакцина во форма на спреј за нос

24Инфо - 23.09.2021

Кинескиот производител на вакцини, билошоката лабораторија „Пекинг Вантаи” од следниот месец планира да почне големо тестирање на кандидати за вакцина против Ковид-19, што ќе биде во форма на спреј за нос.

Кинеска компанија планира тестирање на вакцина во форма на спреј за нос

Centar - 23.09.2021

Кинескиот производител на вакцини „Пекинг Вантаи бајалоџикал фармаси ентерпрајс“ следниот месец планира да започне големо испитување на кандидати за вакцина против Ковид-19 во форма на спреј за нос, според записникот за регистрација на клиничките ...

Големо тестирање на вакцина против Covid-19 како назален спреј се планира во Кина

Нетпрес - 23.09.2021

Кинескиот проиведувач на вакцини „Beijing Wantai Biological Pharmacy Enterprise“ планира во октомври да започне големо тестирање на кандидат за вакцина против Covid-19 во форма на спреј за нос, покажува записникот за ресгистрација на клиничките ...

Кинеската лабораторија „Пекинг Вантаи“ планира големо тестирање на вакцина во форма на спреј за нос

Опсервер - 23.09.2021

– Кинескиот производител на вакцини, билошоката лабораторија „Пекинг Вантаи“ од следниот месец планира да почне големо тестирање на кандидати за вакцина против Ковид-19, што ќе биде во форма на спреј за нос.

Во Кина ќе се тестира вакцина против Ковид-19 во форма на спреј за нос

Фокус - 23.09.2021

Кинескиот производител на вакцини, билошоката лабораторија „Пекинг Вантаи“ од следниот месец планира да почне големо тестирање на кандидати за вакцина против Ковид-19, што ќе биде во форма на спреј за нос.

Лабораторијата „Пекинг Вантаи" планира големо тестирање на вакцина во форма на спреј за нос

Канал5 - 23.09.2021

Кинескиот производител на вакцини, билошоката лабораторија „Пекинг Вантаи" од следниот месец планира да почне големо тестирање на кандидати за вакцина против Ковид-19, што ќе биде во форма на спреј за нос.

Кинеската лабораторија „Пекинг Вантаи“ планира големо тестирање на вакцина во форма на спреј за нос

Скопје инфо - 23.09.2021

Кинескиот производител на вакцини, билошоката лабораторија „Пекинг Вантаи“ од следниот месец планира да почне големо тестирање на кандидати за вакцина против Ковид-19, што ќе биде во форма на спреј за нос.

Кинеска фирма планира големо тестирање на вакцина во форма на спреј за нос

Слободен Печат - 23.09.2021

Кинескиот производител на вакцини, билошоката лабораторија „Пекинг Вантаи” од следниот месец планира да почне големо тестирање на кандидати за вакцина против ковид-19, што ќе биде во форма на спреј за нос, пренесува Ројтерс.

Кинеска компанија планира големо тестирање на вакцина против Ковид-19 во форма на спреј за нос

Локално - 23.09.2021

Производителот на кинески вакцини „Beijing Wantai Biological Pharmacy Enterprise“ планира да започне големо испитување на кандидат за вакцина „Ковид-19“ во форма на спреј за нос следниот месец, според записникот за регистрација на клинички ...

КИНЕЗИТЕ ТЕСТИРААТ НОВА ВАКЦИНА Ослабен вирус на грип спакуван во спреј за нос

+инфо - 23.09.2021

На возрасните лица во рок од две недели би им се дале две дози од потенцијалната вакцина „Пекинг Вантаи“ или плацебо. Кинескиот производител на вакцини, билошоката лабораторија „Пекинг Вантаи“ од следниот месец планира да почне големо тестирање на ...

Кинеската лабораторија „Пекинг Вантаи“ планира големо тестирање на вакцина во форма на спреј за нос

Вечер Прес - 23.09.2021

Кинескиот производител на вакцини, билошоката лабораторија „Пекинг Вантаи“ од следниот месец планира да почне големо тестирање на кандидати за вакцина против Ковид-19, што ќе биде во форма на спреј за нос.

Кинеската лабораторија „Пекинг Вантаи“ планира тест на вакцина во форма на спреј за нос

Нова ТВ - 23.09.2021

Кинескиот производител на вакцини „Пекинг Вантаи“ од следниот месец планира да почне големо тестирање врз кандидати на вакцина против ковид-19, што ќе биде во форма на спреј за нос. Според податоците објавени вчера во кинескиот регистар на клинички ...

Кина тестира нова вакцина против ковид-19 во форма на спреј за нос

Нетпрес - 23.09.2021

Кинескиот производител на вакцини, билошоката лабораторија „Пекинг Вантаи“ од следниот месец планира да почне големо тестирање на кандидати за вакцина против ковид-19, што ќе биде во форма на спреј за нос.

Кинеската лабораторија „Пекинг Вантаи“ планира големо тестирање на вакцина во форма на спреј за нос

MakPress - 23.09.2021

Кинескиот производител на вакцини, билошоката лабораторија „Пекинг Вантаи“ од следниот месец планира да почне големо тестирање на кандидати за вакцина против Ковид-19, што ќе биде во форма на спреј за нос.

Кинеска компанија планира тестирање на вакцина во форма на спреј за нос

Точка - 23.09.2021

Кинескиот производител на вакцини „Пекинг Вантаи бајалоџикал фармаси ентерпрајс“ следниот месец планира да започне големо испитување на кандидати за вакцина против Ковид-19 во форма на спреј за нос, според записникот за регистрација на клиничките ...

Кинеска компанија планира големо тестирање на вакцина во форма на спреј за нос

МКД - 23.09.2021

Кинескиот производител на вакцини Пекинг Вонтаи планира да започне големо испитување на кандидат за вакцина против ковид-19 во форма на спреј за нос следниот месец, според записникот за регистрација на клинички испитувања.