TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВМРО ДПМНЕ за Копанки

Тера - 12.07.2019

-Решението издадено од Општина Битола, а потпишано од Петровска со кое се одзема правото на сопственост на ПСК Пелистер врз планинарскиот дом Копанки е врв на лагите и лицемерието на Петровска и актуелното раководство на СДСМ во Битола.

Општината имала пари за обнова на Копанки

Тера - 11.07.2019

-Општина Битола покрена постапка за поништување на незаконското приграбување на државниот имот на планинарскиот дом Кoпанки, сопственост на граѓаните, од страна на здружението ПСК Пелистер.

Тошевски: Петровска и СДСМ го достигнаа врвот на лицемерието и лагите, „Копанки“ повеќе не е во сопственост на ПСК ...

Курир - 12.07.2019

Решението издадено од Општина Битола, а потпишано од Петровска со кое се одзема правото на сопственост на ПСК Пелистер врз планинарскиот дом Копанки е врв на лагите и лицемерието на Петровска и актуелното раководство на СДСМ во Битола, реагира ...

„Копанки“ бил незаконски приграбен, вели советникот Илиевски

Сакам да кажам - 11.07.2019

Општина Битола му го одзеде планинарскиот дом „Копанки“ на Планинарско-спортскиот клуб „Пелистер“ зашто незаконски го имаа приграбено државниот имот, изјави координаторот на советничката група на СДСМ Методија Илиевски на денешната прес конференција.

СДСМ: Планинарскиот дом Копанки да се врати во сопственост на државата, незаконските шеми на ВМРО ДПМНЕ беа на штета на ...

iPortal - 11.07.2019

Општина Битола покрена постапка за поништување на незаконското приграбување на државниот имот на планинарскиот дом Кoпанки, сопственост на граѓаните, од страна на здружението ПСК Пелистер.