TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бебе исфрлено од данскиот Парламент

+инфо - 20.03.2019

Данската пратеничка Мете Абилгор се пожали дека ѝ било кажано веќе да не го носи своето бебе во Пленарната сала на данското Собрание. Како што пренесува Би-Би-Си, таа дошла на работа со петмесечната ќерка, бидејќи таткото на бебето бил зафатен и не ...

Бебе исфрлено од данскиот Парламент

Република - 20.03.2019

Данската пратеничка Мете Абилгор се пожали дека ѝ било кажано веќе да не го носи своето бебе во Пленарната сала на данското Собрание. Како што пренесува Би-Би-Си, таа дошла на работа со петмесечната ќерка, бидејќи таткото на бебето бил зафатен и не ...

Бебе исфрлено од данскиот Парламент

24Инфо - 20.03.2019

Данската пратеничка Мете Абилгор се пожали дека ѝ било кажано веќе да не го носи своето бебе во Пленарната сала на данското Собрание. Како што пренесува Би-Би-Си, таа дошла на работа со петмесечната ќерка, бидејќи таткото на бебето бил зафатен и не ...

Бебе исфрлено од данскиот Парламент

А1 On - 20.03.2019

Данската пратеничка Мете Абилгор се пожали дека ѝ било кажано веќе да не го носи своето бебе во Пленарната сала на данското Собрание. Како што пренесува Би-Би-Си, таа дошла на работа со петмесечната ќерка, бидејќи таткото на бебето бил зафатен и не ...

Бебе исфрлено од данскиот Парламент

Сител - 20.03.2019

Данската пратеничка Мете Абилгор се пожали дека ѝ било кажано веќе да не го носи своето бебе во Пленарната сала на данското Собрание. Како што пренесува Би-Би-Си, таа дошла на работа со петмесечната ќерка, бидејќи таткото на бебето бил зафатен и не ...

Бебе исфрлено од данскиот парламент

Канал5 - 20.03.2019

Данската пратеничка Мете Абилгор се пожали дека ѝ било кажано веќе да не го носи своето бебе во пленарната сала на данското собрание. Како што пренесува ББС, таа дошла на работа со петмесечната ќерка, бидејќи таткото на бебето бил зафатен и не ...

Бебе исфрлено од данскиот Парламент

Опсервер - 20.03.2019

Данската пратеничка Мете Абилгор се пожали дека ѝ било кажано веќе да не го носи своето бебе во Пленарната сала на данското Собрание. Како што пренесува Би-Би-Си, таа дошла на работа со петмесечната ќерка, бидејќи таткото на бебето бил зафатен и не ...

Дански парламент: На бебето на пратеничката Абилгор му забранија влез во пленарната сала

Курир - 20.03.2019

Данската пратеничка Мете Абилгор се пожали дека ѝ било кажано веќе да не го носи своето бебе во Пленарната сала на данското Собрание. Како што пренесува Би-Би-Си, таа дошла на работа со петмесечната ќерка, бидејќи таткото на бебето бил зафатен и не ...

Данската пратеничката Абилгор веќе не смее да го носи своето бебе во Парламентот

Вечер - 20.03.2019

Данската пратеничка Мете Абилгор се пожали дека ѝ било кажано веќе да не го носи своето бебе во Пленарната сала на данското Собрание. Како што пренесува Би-Би-Си, таа дошла на работа со петмесечната ќерка, бидејќи таткото на бебето бил зафатен и не ...