TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Останете смирени на лутината на детето и не одговарајте со лутина. Христина Стефановска одговара на читателско прашање

Деца - 18.02.2020

Рубриката „Прашај психолог“ овозможува стручна поддршка од психолози и психотерапевти на родителите при справување и решавање одредени актуелни прашања од психолошка природа на нивните деца и е резултат на соработка помеѓу Деца.мк и „ Психотерапика ...

Останете смирени на лутината на детето и не одговарајте луто

Факултети - 18.02.2020

Потребна ми е помош. Имам 2-годишен син кој во последно време пребурно и да речам агресивно реагира ако нешто не е по негово - гризе, фрла, удира, се мава од земja и прави ред други работи.