TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фотографии на жена и дете силувани од српските сили прикажани јавно во Собранието на Косово

Независен - 16.05.2019

Косовската поетеса и активистка за човекови права Фљора Бровина, која е актуелна пратеничка на Демократската партија на Косово (ПДК), денеска од собраниската говорница покажа фотографија од силување на една жена, како и сликата на седумгодишно ...

Жена и дете силувани од српските сили – ужасни фотографии јавно прикажани во косовското собрание

Магазин - 16.05.2019

Актуелната пратеничка во косовското собрание Фљора Бровина денеска на седницата покажа фотографија од силување на жена како и фотографија на седумгодишно девојче кое, како што тврди починало по силувањето од страна на воено- полициските сили во ...

Фотографии на жена и дете силувани од српските сили прикажани јавно во Собранието на Косово

+инфо - 16.05.2019

Косовската поетеса и активистка за човекови права Фљора Бровина, која е актуелна пратеничка на Демократската партија на Косово (ПДК), денеска од собраниската говорница покажа фотографија од силување на една жена, како и сликата на седумгодишно ...

Фотографии на жена и дете силувани од српските сили прикажани јавно во Собранието на Косово

А1 On - 16.05.2019

Косовската поетеса и активистка за човекови права Фљора Бровина, која е актуелна пратеничка на Демократската партија на Косово (ПДК), денеска од собраниската говорница покажа фотографија од силување на една жена, како и сликата на седумгодишно ...

Фотографии на жена и дете силувани од српските сили прикажани јавно во Собранието на Косово

24Инфо - 16.05.2019

Косовската поетеса и активистка за човекови права Фљора Бровина, која е актуелна пратеничка на Демократската партија на Косово (ПДК), денеска од собраниската говорница покажа фотографија од силување на една жена, како и сликата на седумгодишно ...

Во косовското Собрание јавно прикажани фотографии на жена и дете силувани од српските сили

Слободен Печат - 16.05.2019

Како што јави дописникот на МИА од Приштина, пратеничката на владејачката ПДК фотографиите ги објави во текот на денешната парламентарна расправа за усвојување „резолуција за српскиот геноцид во Косово“.

Фљора Бровина во косовското собрание прикажа фотографии од жена силувана од српките сили

Денешен - 16.05.2019

Косовската поетеса и активистка за човекови права Фљора Бровина, која е актуелна пратеничка на Демократската партија на Косово (ПДК), денеска од собраниската говорница покажа фотографија од силување на една жена, како и сликата на седумгодишно ...

Фотографии на жена и дете силувани од српските сили прикажани јавно во Собранието на Косово

MakPress - 16.05.2019

Косовската поетеса и активистка за човекови права Фљора Бровина, која е актуелна пратеничка на Демократската партија на Косово (ПДК), денеска од собраниската говорница покажа фотографија од силување на една жена, како и сликата на седумгодишно ...

Фотографии на жена и дете силувани од српските сили прикажани јавно во Собранието на Косово

Локално - 16.05.2019

Косовската поетеса и активистка за човекови права Фљора Бровина, која е актуелна пратеничка на Демократската партија на Косово (ПДК), денеска од собраниската говорница покажа фотографија од силување на една жена, како и сликата на седумгодишно ...

Фотографии на жена и дете силувани од српските сили прикажани јавно во Собранието на Косово

Опсервер - 16.05.2019

– Косовската поетеса и активистка за човекови права Фљора Бровина, која е актуелна пратеничка на Демократската партија на Косово (ПДК), денеска од собраниската говорница покажа фотографија од силување на една жена, како и сликата на седумгодишно ...

Фотографии од силувани жена и дете јавно покажани во косовското Собрание

Фокус - 16.05.2019

Косовската поетеса и активистка за човекови права Фљора Бровина, која е актуелна пратеничка на Демократската партија на Косово (ПДК), денеска од собраниската говорница покажа фотографија од силување на една жена, како и сликата на седумгодишно ...