TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Агелер: Луѓето знаат кои се корумпирани, се надевам институциите ќе преземат нешто

Р.С.Европа - 20.11.2023

По проширувањето на „црната листа“ на САД, американската амбасадорка во Северна Македонија, Ангела Агелер, порачува дека се надева оти институциите во државата ќе преземат нешто за случаите со корупција.

Агелер за проширената „црна листа“: Се надевам дека институциите навистина ќе преземат нешто, граѓаните заслужуваат ...

360 степени - 20.11.2023

На прашањето, дали очекува по новите назначувања на „црната листа“ институциите да преземат мерки, евентуално да отворат истраги или обвиненија, Агелер нагласува дека луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат корупцијата да биде следена, ...

Агелер: Со сите со кои разговарам знаат кои се корумпираните актери во земјава – се надевам институциите ќе преземат ...

Телма - 20.11.2023

Прашање : Амбасадорке Агелер може ли назначувањето на луѓе и компании поврзани во случајот т.н. „Плацеви на Водно“ да се интерпретира како ваша поддршка и поддршка од САД за Врховниот суд со оглед дека се чека финалната одлука за случајот и притоа ...

Важно е со кого правите бизниси: Агелер реагираше на проширувањето на црната листа, повика на следење, истрага и гонење ...

Lider - 20.11.2023

На прашањето дали очекува институциите да ја следат, истражуваат и гонат корупцијата со новите назначувања на „црната листа“, Агелер вели дека народот тоа го заслужува, а и тоа треба да го бара.

Агелер: Сите со кои разговарам знаат кои се корумпирани актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат мерки

Zoom - 20.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

Луѓето знаат кои се корумпираните актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат мерки, вели Агелер

Н.Македонија - 20.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

Агелер: Сите со кои разговарам знаат кои се корумпирани актери во земјава, се надевам дека институциите ќе преземат ...

Слободен Печат - 20.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

Агелер: Граѓаните знаат кои се корумпираните актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат мерки

4NEWS - 20.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

Агелер: Граѓаните знаат кои се корумпираните актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат мерки

Либертас - 20.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

Агелер: Сите знаат кои се корумпираните актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат нешто

Фокус - 20.11.2023

Сите знаат кои се корумпираните актери во земјава, се надевам дека институциите ќе преземат нешто, вели американската амбасадорка, Анџела Агелер. -Интересно е дека секојпат кога назначуваме луѓе за корупција во оваа земја, секој граѓанин и секој ...

Агелер: Сите со кои разговарам знаат кои се корумпирани актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат мерки

Независен - 20.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

Агелер: Сите со кои разговарам знаат кои се корумпирани актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат мерки

365 - 20.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

Сите знаат кои се корумпираните актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат мерки

24Инфо - 20.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

Агелер: Луѓето знаат кои се корумпираните актери во земјава

Локално - 20.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

Агелер: Сите со кои разговарам знаат кои се корумпираните актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат мерки

Вечер Прес - 20.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

Агелер: Сите со кои разговарам знаат кои се корумпирани актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат мерки

ТВ21 - 20.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

Агелер: Сите со кои разговарам знаат кои се корумпирани актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат мерки

Бриф - 20.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

Сите знаат кои се корумпираните актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат мерки

Во Центар - 20.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

Агелер: Сите со кои разговарам знаат кои се корумпирани актери во земјава

Press24 - 20.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

Амбасадорката Агелер: Сите знаат кои се корумпираните актери во земјава

Нетпрес - 20.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

СИТЕ ГИ ЗНААТ КОРУМПИРАНИТЕ АКТЕРИ ВО МАКЕДОНИЈА Агелер се надева дека институциите ќе преземат мерки

+инфо - 20.11.2023

Зборувајќи за минатонеделното ставање лица и компании на „црната листа“ на САД, Агелер во интервју за телевизија Телма, вели дека е интересно тоа што секој пат кога назначуваат луѓе за корупција во оваа земја, секој граѓанин и секој пријател со кој ...

Агелер: Сите знаат кои се корумпираните актери во земјава

Република - 20.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

Агелер за црната листа на САД: Граѓаните ги знаат корумпираните лица и заслужуваат акција

МКД - 20.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

Агелер: Сите знаат кои се корумпираните актери во земјава

Курир - 20.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

АГЕЛЕР ЗА ЦРНАТА ЛИСТА: Луѓето знаат кои се корумпирани

Денешен - 20.11.2023

Зборувајќи за минатонеделното ставање лица и компании на „црната листа“ на САД, Агелер во интервју за телевизија Телма, вели дека е интересно тоа што секој пат кога назначуваат луѓе за корупција во оваа земја, секој граѓанин и секој пријател со кој ...

Агелер: Сите со кои разговарам знаат кои се корумпирани актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат мерки

Рацин - 20.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

Агелер: Сите граѓани ги знаат корумпираните актери во Македонија, се уште се надевам дека институциите ќе превземат ...

MakPress - 21.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

„СИТЕ СО КОИ РАЗГОВАРАМ, ЗНААТ КОИ СЕ КОРУМПИРАНИ АКТЕРИ ВО ЗЕМЈАВА“: Агелер со надеж дека институциите ќе преземат ...

Фактор - 21.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

Сите знаат кои се корумпираните актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат мерки

Пулс24 - 21.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...