TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Аптеките во Шпанија на удар на ограбувачи

МКД - 08.04.2020

Аптеките, едни од ретките отворени објекти во Шпанија, не се соочуваат деновиве само со коронавирусот, туку со крадци, предупредуваат здруженијата. Иако во Шпанија стапката на криминал поприлично падна во време кога 47 милиони жители се наоѓаат во ...

Аптеките во Шпанија на удар на крадци

Макфакс - 08.04.2020

Аптеките, едни од ретките отворени објекти во Шпанија, се соочуваат не само со коронавирус туку и со крадци, предупредуваат аптекарските здруженија. Иако стапката на криминал значително опадна во Шпанија, бидејќи 47 милиони луѓе се собираат во ...

Аптеките во Шпанија на удар на крадци

24Инфо - 08.04.2020

Аптеките, едни од ретките отворени објекти во Шпанија, се соочуваат не само со коронавирус туку и со крадци, предупредуваат аптекарските здруженија. Иако стапката на криминал значително опадна во Шпанија, бидејќи 47 милиони луѓе се собираат во ...

Аптеките во Шпанија на удар на крадци

Н.Македонија - 08.04.2020

Аптеките, едни од ретките отворени објекти во Шпанија, се соочуваат не само со коронавирус туку и со крадци, предупредуваат аптекарските здруженија. Иако стапката на криминал значително опадна во Шпанија, бидејќи 47 милиони луѓе се собираат во ...