TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Samsung претстави речиси завршен смартофон на виткање со 7.3 инчен дисплеј на CES!

GSM.mk - 13.01.2018

Веќе подолго слушаме за смартфонот на виткање на Samsung, а компанијата кончено реши да претстави речиси завршен прототип од ваквиот телефон на CES.. Компанијата го донела уредот и го претставила на заинтересираните партнери, за време на CES 2018.

LG нема да претерува со нови смартфони

Телефони.мк - 12.01.2018

LG Mobile на презентацијата на CES 2018 во Лас Вегас откри дека нема да лансира смартфони на редовна основа, туку дека ќе промовира нови уреди по потреба и според условите на пазарот. „Ќе презентираме нови смартфони кога тоа ќе биде потребни, но ...

Lenovo на "CES" во Лас Вегас ги претстави своите нови адути за иднината...

Точка - 12.01.2018

Компанијата Lenovo на саемот "CES" во Лас Вегас ја претстави својата визија за технолошки иновации за 2018-та година. Чекор нанапред кон виртуелната реалност е направен со помош на Lenovo Mirage Solo и Daydream хедсетот кој што ја носи можноста за ...

Mirage Solo, првиот независен VR „хедсет“ на Lenovо и Google (видео)

Денар - 12.01.2018

„Lenovo“ ја продолжува соработката со „Googlе“ и, по производите поврзани со заборавениот „Project Tango“, па на годинешниот „CES“ доаѓаат со нов производ. Овој пат станува збор за независен „Daydream VR“ кој се нарекува „Mirage Solo“.

Lenovo на CES ги претстави своите нови адути за иднината

USB - 13.01.2018

Компанијата Lenovo на саемот CES во Лас Вегас ја претстави својата визија за технолошки иновации за 2018. година. Чекор нанапред кон виртуелната реалност е направен со помош на Lenovo Mirage Solo и Daydream хедсетот кој што ја носи можноста за ...

Првиот независен VR уред на Lenovо и Google (ВИДЕО)

USB - 12.01.2018

Lenovo ја продолжува соработката со Googlе и по производите поврзани со заборавениот „Project Tango“, на годинешниот „CES“ доаѓаат со нов производ. Овој пат станува збор за независен „Daydream VR“ кој се нарекува „Mirage Solo“.