TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сител сторија – грешка во чекирање му го спаси животот на Џафер Долек од Скопје

Сител - 25.11.2021

Среќа или судбина го спаси 30 годишниот Џафер од автобуската катастрофа во Бугарија. Погрешно товарени куфери е клучниот момент тој да остане жив. Наместо во автобусот кој изгоре, тој во последен момент поради багажот се качил во друг автобус на ...

(ВИДЕО) Среќа или судбина: Грешка во чекирање му го спаси животот на Џафер Долек од автобуската несреќа во Бугарија

еМагазин - 26.11.2021

Среќа или судбина го спаси 30-годишниот од автобуската катастрофа во Бугарија, објави . Погрешно товарени куфери е клучниот момент тој да остане жив. Наместо во автобусот кој изгоре, тој во последен момент поради багажот се качил во друг автобус на ...

(ВИДЕО) Се јави „осмиот патник“ Шади Салех: Грешка во чекирање ми го спаси животот

Бриф - 26.11.2021

Среќа или судбина го спаси 30 годишниот Џафер од автобуската катастрофа во Бугарија. Погрешно товарени куфери е клучниот момент тој да остане жив. Наместо во автобусот кој изгоре, тој во последен момент поради багажот се качил во друг автобус на ...

Грешка со куферите му го спасила животот на Џафер Долек

Н.Македонија - 26.11.2021

Среќа или судбина го спасила 30-годишниот Џафер од автобуската катастрофа во Бугарија. Неговите куфери, како што објави „Сител“ снимка со татко му Екрем Долек, биле погрешно сместени во друг автобус, наместо во оној кој изгоре.

СУДБИНАТА ГО СПАСИЛА МЛАДИОТ ЏАФЕР Погрешно го чекирал багажот и го пропуштил несреќниот автобус на „Беса транс“ ...

+инфо - 25.11.2021

Таткото на Џафер Долек за Телевизија Сител раскажува како се спасил неговиот син. Младиот скопјанец Џафер Долек погрешно ги чекирал своите куфери и морал да се качи во друг автобус на „Беса транс“.

Џафер Долек требал да биде во автобусот кој изгоре, но погрешно чекираниот багаж му го спасил животот

ТВ21 - 25.11.2021

Џафер Долек, еден од патниците кои се враќале од Турција со агенцијата „Беса-транс“ по грешка ги ставил куферите во погрешен автобус и тоа му го спасило животот. Долек, требал да влезе и да ги чекира куферите во автобусот кој изгоре на автопатот ...

Се спасил влегувајќи во друг автобус, таму по грешка ги ставил куферите

Слободен Печат - 25.11.2021

Џафер Долек бил еден од патниците кои требало да се возат во автобусот кој изгоре во страотната несреќа во Бугарија. Тој бил дел од групата која се враќала од Турција со агенцијата „Беса-транс“ и требало да се вози со автобусот кој изгоре на ...

Грешка му го спасила животот: Џафер Долек не се качил во кобниот автобус, погрешно го чекирал багажот

Вечер Прес - 25.11.2021

Еден од патниците кои се враќале од Турција со агенцијата „Беса Транс“, е Џафер Долек, кој ја избегнал стравичната несреќа поради тоа што погрешно го чекирал својот багаж, пренесува ТВ Сител.

„Сител“: Грешка со багажот го спасила Џафер Долек од тоа да се качи во автобусот кој изгоре во Бугарија

365 - 25.11.2021

Во целата трагедија со автобусот на „Беса Транс“ во Бугарија, господ го чувал син му да не се качи токму во автобусот кој изгорел – раскажува за „Сител“ таткото на Џафер Долек од Скопје. Како што објаснува тој, неговиот син бил дел од патниците кои ...

(Видео) Погрешно чекираниот багаж му го спасил животот: Џафер Долек требало да биде во автобусот кој изгоре во Бугарија

Точка - 25.11.2021

Џафер Долек бил дел од групата која се враќала од Турција со агенцијата „Беса Транс“ и требало да се вози со автобусот кој изгоре на автопатот „Струма“, но неговите куфери се нашле во погрешен автобус и тоа му го спасило животот.

Грешка му го спасила животот на Џафер Долек, погрешно го чекирал багажот и се качил во друг автобус

Нетпрес - 25.11.2021

Имено, Долек требал да се качи на автобусот што изгоре на автопатот Струма во Бугарија, но откако го ставил својот багаж во другиот автобус му било кажано да остане во истиот, бидејќи имало место.

„САМО ГОСПОД ГО ЧУВАЛ СИН МИ“: Татко раскажува како неговиот син ја избегнал стравичната несреќа поради грешка во ...

Курир - 25.11.2021

Еден од патниците кои се враќале од Турција со агенцијата „Беса Транс“, е Џафер Долек, кој ја избегнал стравичната несреќа поради тоа што погрешно го чекирал својот багаж, пренесува ТВ Сител .

„САМО ГОСПОД ГО ЧУВАЛ СИН МИ“: Татко раскажува како неговиот син ја избегнал стравичната несреќа поради грешка во ...

Lider - 25.11.2021

Еден од патниците кои се враќале од Турција со агенцијата „Беса Транс“, е Џафер Долек, кој ја избегнал стравичната несреќа поради тоа што погрешно го чекирал својот багаж, пренесува ТВ Сител.

Еден од патниците се спасил во последен момент, качувајќи се во друг автобус

Локално - 25.11.2021

Таткото на еден од патниците, кој требало да биде дел од автобусот, информира дека неговиот син е здрав и жив и дека само чиста среќа го спасила од кобниот ден кога загинаа 44 македонски граѓани. Неговото име е Џафер Долек.

Патник се спасил во последен момент, се качил во погрешен автобус

Фокус - 25.11.2021

Патник од Македонија со голема среќа успеал да се спаси од изгорениот автобус, откако се качил во погрешен автобус. Ова го информираше неговиот татко, за ТВ Сител, како што вели, во целата несреќна трагедија, неговиот син го следела среќа.

Откриен осмиот патник, се качил во друг автобус?

Независен - 25.11.2021

Таткото на еден од патниците, кој требало да биде дел од автобусот, информира дека неговиот син е здрав и жив и дека само чиста среќа го спасила од кобниот ден кога загинаа 44 македонски граѓани. Неговото име е Џафер Долек.

Патник успеал да се спаси качувајќи се во погрешен автобус

Скопје1 - 25.11.2021

Патник од Македонија со голема среќа успеал да се спаси од изгорениот автобус, откако се качил во погрешен автобус. Ова го информираше неговиот татко, за ТВ Сител, како што вели, во целата несреќна трагедија, неговиот син го следела среќа.

Џафер Долек требал да биде во автобусот на смртта, но погрешно чекираниот багаж му го спасил животот

Република - 25.11.2021

Таткото на еден од патниците, кој требало да биде дел од автобусот, информира дека неговиот син е здрав и жив и дека само чиста среќа го спасила од кобниот ден кога загинаа 44 македонски граѓани. Неговото име е Џафер Долек.

Кој е патникот што недостасувал во кобниот автобус?

Бизнис Вести - 26.11.2021

Еден патник од Македонија со голема среќа успеал да се спаси од изгорениот автобус, откако се качил во погрешен автобус. Ова го изјави неговиот татко, за ТВ Сител. -Во целата несреќа за мене излезе голема среќа. Дали така судбината сакала не знам.

Џафер Долек требал да биде во автобусот кој изгоре – погрешно чекираниот багаж му го спасил животот

4NEWS - 25.11.2021

Џафер Долек, еден од патниците кои се враќале од Турција со агенцијата „Беса-транс“ по грешка ги ставил куферите во погрешен автобус и тоа му го спасило животот. Долек, требал да влезе и да ги чекира куферите во автобусот кој изгоре на автопатот ...

Џафер Долек требал да биде во автобусот кој изгоре – погрешно чекираниот багаж му го спасил животот

Либертас - 25.11.2021

Џафер Долек, еден од патниците кои се враќале од Турција со агенцијата „Беса-транс“ по грешка ги ставил куферите во погрешен автобус и тоа му го спасило животот. Долек, требал да влезе и да ги чекира куферите во автобусот кој изгоре на автопатот ...

Џафер Долек требал да биде во автобусот кој изгоре, но погрешно чекираниот багаж му го спасил животот

Бриф - 25.11.2021

Џафер Долек, еден од патниците кои се враќале од Турција со агенцијата „Беса-транс“ по грешка ги ставил куферите во погрешен автобус и тоа му го спасило животот. Долек, требал да влезе и да ги чекира куферите во автобусот кој изгоре на автопатот ...

ВИДЕО: Момче од Скопје е „осмиот патник“ во автобусот на Беса-Транс?

Press24 - 25.11.2021

Џафер Долек бил дел од групата која се враќала од Турција со агенцијата „Беса-транс“ и требало да се вози со автобусот кој изгоре на автопатот „Струма“, но по грешка му ги ставиле куферите во погрешен автобус и тоа му го спасило животот, раскажа за ...

Погрешно чекираниот багаж го спасил од автобусот на смртта

Фактор - 25.11.2021

Џафер Долек е човекот кој требал да биде во автобусот на „Беса транс“ кој изгоре, но погрешно чекираниот багаж му го спасил животот. Тој е еден од патниците кои се враќале од Турција со агенцијата „Беса-транс“ и по грешка ги ставил куферите во ...

Погрешно чекираниот багаж му го спасил животот на Џафер Долек кој требал да биде во автобусот што изгоре

24Инфо - 25.11.2021

Џафер Долек, еден од патниците кои се враќале од Турција со агенцијата „Беса-транс“ по грешка ги ставил куферите во погрешен автобус и тоа му го спасило животот. Долек, требал да влезе и да ги чекира куферите во автобусот кој изгоре на автопатот ...

Погрешно чекираниот багаж му го спасил животот на Џафер Долек кој требал да биде во автобусот што изгоре

Centar - 25.11.2021

Џафер Долек, еден од патниците кои се враќале од Турција со агенцијата „Беса-транс“ по грешка ги ставил куферите во погрешен автобус и тоа му го спасило животот. Долек, требал да влезе и да ги чекира куферите во автобусот кој изгоре на автопатот ...