TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ТИТО НА ПОШТЕНСКА МАРКА НИТУ НА ЕДЕН ДЕН! Хрватската пошта не ги удостои здруженијата на борците во земјата

+инфо - 26.11.2022

Модерно е да се повикуваме на човековите права и соодветно на тоа тие полесно го одобрија барањето на ЛГБТ заедницата отколку барањето за трговска марка за изложбата на поштенски марки со ликот на Јосип Броз Тито, рече Фрањео Хабулин од здружението ...

Хрватската пошта не одобри поштенски жиг со ликот на Тито

Независен - 26.11.2022

Хрватската пошта (ХП) не одобри изработка на комеморативен поштенски жиг со ликот на Јосип Броз Тито, што беше барање на Здружението на антифашистички борци и на Сојузот на друштва Јосип Броз од Хрватска за филателистичка изложба како дел од ...

Хрватска пошта не одобрила марка со ликот на Јосип Броз Тито

Пулс24 - 26.11.2022

Комеморативната поштенска марка е вообичаена за некои манифестации и настани, а требаше да ја надополни прославата на 130-годишнината од раѓањето на Тито со филателистичка изложба во просториите на САБА на улицата Хацова во Загреб, која ќе биде ...

ХРВАТСКАТА ПОШТА НЕ ГО САКА ЛИЦЕТО НА ЈОСИП БРОЗ ТИТО: Антифашистите побараа да се направи поштенска марка по повод ...

Фактор - 26.11.2022

Хрватската пошта (ХП) не одобри изработка на комеморативна марка со ликот на Јосип Броз Тито, која по повод 130-годишнината од раѓањето на Тито ја побара Здружението на антифашистички борци и анти- Фашисти (САБА РХ) и Здружението на друштвата на ...

Хрватската пошта не одобри изработка на печат со ликот на Јосип Броз Тито

Слободен Печат - 26.11.2022

Хрватската пошта не одобри изработка на комеморативна марка со ликот на Јосип Броз Тито на барање на Здружението на антифашистички борци и антифашисти (САБА) и Здружението на друштвата на Јосип Броз Тито од Хрватска за филателизам.

Хрватска пошта не сака да произведува печат со ликот на Тито

Локално - 26.11.2022

Хрватската пошта не одобри изработка на поштенски печат со ликот на Јосип Броз Тито, што беше барање на Здружението на антифашистички борци и антифашисти (САБА), како и на Здружението „Јосип Броз Тито Хрватска“, за филателистичка изложба по повод ...

Хрватска пошта не сака да произведува печат со ликот на Тито

Нетпрес - 26.11.2022

Хрватската пошта (ХП) не одобри изработка на комеморативна марка со ликот на Јосип Броз Тито, која по повод 130-годишнината од раѓањето на Тито ја побара Здружението на антифашистички борци и анти- Фашисти (САБА РХ) и Здружението на друштвата на ...

Хрватска пошта не одобрува марка со ликот на Тито, причината е следна

Во Центар - 26.11.2022

Поштенскиот печат е вообичаен за некои манифестации и настани, во овој случај печатот со ликот на Тито требаше да биде во употреба само во една пошта во Загреб. Хрватската пошта не одобри изработка на поштенски печат со ликот на Јосип Броз Тито, што ...

Хрватската пошта одби да изработи поштенски жиг со ликот на Тито

Фокус - 26.11.2022

Хрватската пошта не одобри изработка на поштенски жиг со ликот на Јосип Броз Тито, која ја побара Здружението на антифашистички борци и на Сојузот на друштва Јосип Броз од Хрватска како дел од прославата на 130-годишнината од раѓањето на Тито.

Хрватската пошта одби да изработи поштенски жиг со ликот на Тито

Либертас - 26.11.2022

Хрватската пошта не одобри изработка на поштенски жиг со ликот на Јосип Броз Тито, која ја побара Здружението на антифашистички борци и на Сојузот на друштва Јосип Броз од Хрватска како дел од прославата на 130-годишнината од раѓањето на Тито.