TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Како да го напишете совршеното мотивационо писмо

Кајгана - 16.04.2018

Уредното и богато CV е добар прв чекор за наоѓање на ново работно место, но квалитетното мотивационо писмо може да ја направи разликата во моментот кога работодавецот ќе треба да одбере помеѓу неколкуте финални кандидати за работното место.

Како да го напишете совршеното мотивационо писмо

Локално - 16.04.2018

Уредното и богато CV е добар прв чекор за наоѓање на ново работно место, но квалитетното мотивационо писмо може да ја направи разликата во моментот кога работодавецот ќе треба да одбере помеѓу неколкуте финални кандидати за работното место.