TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Поп Асановиќ доаѓа во Скопје: Промоција на нов албум по 43 години пауза!

Фокус - 20.03.2019

Во понеделник, 25-ти март, точно на пладне, во музичката продавница Југотон во Скопје (ГТЦ, први кат), својот најнов албум Povratak prvoj ljubavi/ Return to the First Love, ќе го промовира легендарниот хрватски клавијатурист, Тихомир Поп Асановиќ.

Тихомир Поп Асановиќ во Скопје промовира албум со македонски музичари

Република - 20.03.2019

Во понеделник, 25-ти март, точно на пладне, во музичката продавница Југотон во Скопје (ГТЦ, први кат), својот најнов албум Povratak prvoj ljubavi/ Return to the First Love, ќе го промовира легендарниот хрватски клавијатурист Тихомир Поп Асановиќ.

Тихомир Поп Асановиќ ќе промовира албум во Скопје

Женски магазин - 20.03.2019

Во понеделник, 25-ти март, точно на пладне, во музичката продавница Југотон во Скопје (ГТЦ, први кат), својот најнов албум Povratak prvoj ljubavi/ Return to the First Love, ќе го промовира легендарниот хрватски клавијатурист Тихомир Поп Асановиќ.

Тихомир Поп Асановиќ во Скопје промовира албум со македонски музичари!

Таратур - 20.03.2019

Во понеделник, 25-ти март, точно на пладне, во музичката продавница Југотон во Скопје (ГТЦ, први кат), својот најнов албум Povratak prvoj ljubavi/ Return to the First Love, ќе го промовира легендарниот хрватски клавијатурист Тихомир Поп Асановиќ.

Тихомир Поп Асановиќ во Скопје промовира албум со македонски музичари!

Centar - 20.03.2019

Во понеделник, 25-ти март, точно на пладне, во музичката продавница Југотон во Скопје (ГТЦ, први кат), својот најнов албум Povratak prvoj ljubavi/ Return to the First Love, ќе го промовира легендарниот хрватски клавијатурист Тихомир Поп Асановиќ.

Тихомир Поп Асановиќ во Скопје промовира албум со македонски музичари!

Точка - 22.03.2019

Во понеделник, 25-ти март, точно напладне, во музичката продавница Југотон во Скопје (ГТЦ, први кат), својот најнов албум Povratak prvoj ljubavi/ Return to the First Love, ќе го промовира легендарниот хрватски клавијатурист Тихомир Поп Асановиќ.