TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО Ивановски: Во овој чин на историско газење на слободата СДСМ нема да учествува

+инфо - 25.12.2013

Ова што денеска се случува во режија на владата и на коалиционите партнери ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ наликува на она што се случуваше или се случува најчесто на Камениот мост, во Скопје каде што оние познати ...

Игор Ивановски (ВИДЕО): Во овој чин на историско газење на слободата СДСМ нема да учествува

Бриф - 25.12.2013

- Оваа лакрдија, политичка игра, трикови, на едно од фундаменталните човекови права и уставни начела, а тоа е слободата на изразувањето и медиумската слобода, е директен показател дека денеска се ...

(ВИДЕО) Ивановски: Во овој чин на историско газење на слободата СДСМ нема да учествува

А1 On - 25.12.2013

Ова што денеска се случува во режија на владата и на коалиционите партнери ВМРО ДПМНЕ и ДУИ наличува на она што се случуваше или се случува најчесто на Камениот мост, во Скопје каде што оние познати ...

Ивановски: Во овој чин на историско газење на слободата СДСМ нема да учествува (ВИДЕО)

Sky - 25.12.2013

Извадок од реплика на Пратеникот Игор Ивановски, Осмо продолжение на седница бр.72 на Собрание на РМ: Интегрален текст: Ова што денеска се случува во режија на владата и на коалиционите партнери ВМРО ...