TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јаулески до Заев: Резултатите од вложувањето во образованието и политиките за млади на СДСМ се иселувањето на 25.000 ...

Курир - 24.01.2020

Претседателот на Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ, Јован Јаулески, по објавата на Зоран Заев за вложувањата во образованието и во младите, во коментар му порача низа на како што напиша резултати од мерките на владата на СДСМ во кој го спомна и ...

Јаулески до Заев: Резултатите од вложувањето во образованието и политиките за млади на СДСМ се иселувањето на 25.000 ...

Нетпрес - 24.01.2020

Претседателот на Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ, Јован Јаулески, по објавата на Зоран Заев за вложувањата во образованието и во младите, во коментар му порача низа на како што напиша резултати од мерките на владата на СДСМ во кој го спомна и ...