TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Што да направите ако вашиот сопруг се заљуби во друга жена: Психолозите сметаат дека имате само 1 избор – без исклучок

Точка - 30.01.2023

Замислете ја таа агонија човекот кој го обожавате да се заљуби во друга жена. А како сте го забележале тоа? Постојано зборува за неа, таа е актер на речиси секоја втора приказна, а додека зборува за неа, очите му блескаат.

Што да направите ако вашиот сопруг се заљуби во друга жена: Психолозите сметаат дека имате само 1 избор – без исклучок

Вистина.мк - 30.01.2023

Замислете ја таа агонија човекот кој го обожавате да се заљуби во друга жена. А како сте го забележале ...