TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Европскиот парламент започнува истpaга пpoтив Бугарија за нejзиниот cтaв кoн Maкедонците

Република - 04.05.2021

Денес (04.05.2021 г.), скандалозниот бугарски новинар Михаил Михајлов доби електронска пошта од Европскиот парламент во врска со петицијата на Михајлов испратена на 12 декември 2020 г. за поддршка на C.

Комитет на Европарламентот прифати петиција за поддршка на Северна Македонија и македонското малцинство во Бугарија

Алсат-М - 04.05.2021

Комитетот за петиции на Европскиот парламент ја разгледа и ја прифати петиција на бугарскиот новинар Михаил Михајлов за поддршка на Северна Македонија и на македонското малцинство во Бугарија и против кршењето на граѓанските права во земјата.

Европскиот парламент застана во поддршка на македонското малцинство во Бугарија

Република - 04.05.2021

Комитетот за петиции на Европскиот парламент ја разгледа и ја прифати петиција на бугарскиот новинар Михаил Михајлов за поддршка на Македонија и на македонското малцинство во Бугарија и против кршењето на граѓанските права во земјата.

Комитет на Европарламентот прифати петиција за поддршка на Македонија и македонското малцинство

Канал5 - 04.05.2021

Комитетот за петиции на Европскиот парламент ја разгледа и ја прифати петиција на бугарскиот новинар Михаил Михајлов за поддршка на Македонија и на македонското малцинство во Бугарија и против кршењето на граѓанските права во земјата.

Европскиот парламент со поддршка на македонското малцинство во Бугарија

PressingTV - 04.05.2021

Комитетот за петиции на Европскиот парламент ја разгледа и ја прифати петиција на бугарскиот новинар Михаил Михајлов за поддршка на Македонија и на македонското малцинство во Бугарија и против кршењето на граѓанските права во земјата.

Комитет на Европарламентот прифати петиција за поддршка на Македонија и македонското малцинство во Бугарија

Опсервер - 04.05.2021

– Комитетот за петиции на Европскиот парламент ја разгледа и ја прифати петиција на бугарскиот новинар Михаил Михајлов за поддршка на Северна Македонија и на македонското малцинство во Бугарија и против кршењето на граѓанските права во земјата.

Комитет на Европарламентот прифати петиција за поддршка на Северна Македонија и македонското малцинство во Бугарија

Слободен Печат - 04.05.2021

Комитетот за петиции на Европскиот парламент ја разгледа и ја прифати петиција на бугарскиот новинар Михаил Михајлов за поддршка на Северна Македонија и на македонското малцинство во Бугарија и против кршењето на граѓанските права во земјата.

Комитет на Европарламентот прифати петиција за поддршка на Македонија и македонското малцинство во Бугарија

24Инфо - 04.05.2021

Комитетот за петиции на Европскиот парламент ја разгледа и ја прифати петиција на бугарскиот новинар Михаил Михајлов за поддршка на Северна Македонија и на македонското малцинство во Бугарија и против кршењето на граѓанските права во земјата.

КОМИТЕТ НА ЕВРОПАРЛАМЕНТОТ: Поддршка за Македонците во Бугарија и истрага од ЕК

Денешен - 04.05.2021

Комитетот за петиции на Европскиот парламент ја разгледа и ја прифати петиција на бугарскиот новинар Михаил Михајлов за поддршка на Македонија и на македонското малцинство во Бугарија и против кршењето на граѓанските права во земјата.

Комитет на Европарламентот прифати петиција за поддршка на Северна Македонија и македонското малцинство во Бугарија

ММС - 04.05.2021

Комитетот за петиции на Европскиот парламент ја разгледа и ја прифати петиција на бугарскиот новинар Михаил Михајлов за поддршка на Северна Македонија и на македонското малцинство во Бугарија и против кршењето на граѓанските права во земјата.

ЕП прифати петиција за поддршка на македонското малцинство во Бугарија

Р.С.Европа - 04.05.2021

Комитетот за петиции на Европскиот парламент ја прифатил петиција на бугарскиот новинар Михаил Михајлов за поддршка на македонското малцинство во Бугарија. Михајлов петицијата ја доставил на 12 декември минатата година.

Комитет на Европарламентот прифати петиција за поддршка на Македонија и македонското малцинство во Бугарија

Либертас - 04.05.2021

– Комитетот за петиции на Европскиот парламент ја разгледа и ја прифати петиција на бугарскиот новинар Михаил Михајлов за поддршка на Северна Македонија и на македонското малцинство во Бугарија и против кршењето на граѓанските права во земјата.

Европскиот парламент прифати петиција за истрага кон односот на Бугарија кон македонското малцинство

Lider - 04.05.2021

Комитетот за петиции на Европскиот парламент ја разгледа и ја прифати петиција на бугарскиот новинар Михаил Михајлов за поддршка на Македонија и на македонското малцинство во Бугарија и против кршењето на граѓанските права во земјата.

Европскиот парламент го поддржа македонското малцинство во Бугарија

Нетпрес - 04.05.2021

Комитетот за петиции на Европскиот парламент ја разгледа и ја прифати петиција на бугарскиот новинар Михаил Михајлов за поддршка на Македонија и на македонското малцинство во Бугарија и против кршењето на граѓанските права во земјата.

Европскиот парламент го поддржа македонското малцинство во Бугарија

Акцент - 04.05.2021

Комитетот за петиции на Европскиот парламент ја разгледа и ја прифати петиција на бугарскиот новинар Михаил Михајлов за поддршка на Македонија и на македонското малцинство во Бугарија и против кршењето на граѓанските права во земјата.

Комитет на Европарламентот прифати петиција за поддршка на Северна Македонија и македонското малцинство во Бугарија

Frontline - 04.05.2021

Комитетот за петиции на Европскиот парламент ја разгледа и ја прифати петиција на бугарскиот новинар Михаил Михајлов за поддршка на Северна Македонија и на македонското малцинство во Бугарија и против кршењето на граѓанските права во земјата.

Комитет на Европарламентот прифати петиција за поддршка на Македонија и македонското малцинство во Бугарија

еМагазин - 04.05.2021

Комитетот за петиции на Европскиот парламент ја разгледа и ја прифати петиција на бугарскиот новинар за поддршка на Македонија и на македонското малцинство во Бугарија и против кршењето на граѓанските права во земјата.

Комитет на Европарламентот прифати петиција за поддршка на Северна Македонија и македонското малцинство во Бугарија

CivilMedia - 04.05.2021

Комитетот за петиции на Европскиот парламент ја разгледа и ја прифати петиција на бугарскиот новинар Михаил Михајлов за поддршка на Северна Македонија и на македонското малцинство во Бугарија и против кршењето на граѓанските права во земјата.