TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дожд на кој сите му се израдуваа: Пари паѓаа од небо на автопат, возачите запираа да го собираат, изгубени 175.000 ...

Сител - 11.07.2019

Возачите кои пред два дена се затекнале на автопатот 285 во Атланта, САД имале можност да доживаат она за што други може само да сонуваат - пари да им паѓаат од небо. Имено, во незгодата која му се случила на блиндирано возило на обезбедување, се ...

ВИДЕО: Врнело „дожд“ од пари - возачите се растрчале по автопатот и ги собирале

Press24 - 11.07.2019

Возачите кои пред два дена се нашле на автопатот 285 во Атланта, САД, имале прилика да доживеат нешто за што многумина сонуваат, а тоа е да им паднат пари од небото. Имено, во незгодата која се случила на блиндирано возило на обезбедување, кога се ...

Од блиндирано возило во Атланта испаднале 175.000 долари, луѓето излегувале од автомобилите и собирале пари

Макфакс - 11.07.2019

Многу возачи на автопатот во Атланта ги запреле своите автомобили за да собираат долари што летале насекаде. Блиндирано возило за пренесување пари се отворило и банкнотите почнале да летаат на патот.

Пари паѓаа од небо на автопат: Возачите запираа да го собираат, еве колку долари се изгубени (ВИДЕО)

Курир - 11.07.2019

Возачите кои пред два дена се затекнале на автопатот 285 во Атланта, САД имале можност да доживаат она за што други може само да сонуваат – пари да им паѓаат од небо. Имено, во незгодата која му се случила на блиндирано возило на обезбедување, се ...

Од блиндирано возило во Атланта испаднале 175.000 долари, луѓето излегувале од автомобилите и собирале пари

Точка - 11.07.2019

Многу возачи на автопатот во Атланта ги запреле своите автомобили за да собираат долари што летале насекаде. Блиндирано возило за пренесување пари се отворило и банкнотите почнале да летаат на патот.

Пари паѓаа од небо на автопат, возачите запираа да го собираат, изгубени 175.000 долари

24Инфо - 12.07.2019

Пари паѓаа од небо на автопат, возачите запираа да го собираат, изгубени 175.000 долари Возачите кои пред два дена се затекнале на автопатот 285 во Атланта, САД имале можност да доживаат она за што други може само да сонуваат – пари да им паѓаат од ...

Од блиндирано возило во Атланта испаднале 175.000 долари, луѓето излегувале од автомобилите и собирале пари

Скопје24 - 11.07.2019

Многу возачи на автопатот во Атланта ги запреле своите автомобили за да собираат долари што летале насекаде. Блиндирано возило за пренесување пари се отворило и банкнотите почнале да летаат на патот.

Дожд на кој сите му се израдуваа: Пари паѓаа од небо на автопат (ВИДЕО)

Кумановски м. - 12.07.2019

Возачите кои пред два дена се затекнале на автопатот 285 во Атланта, САД имале можност да доживаат она за што други може само да сонуваат – пари да им паѓаат од небо. Имено, во незгодата која му се случила на блиндирано возило на обезбедување, се ...