TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јанчев: Населба Брушани целосно ќе биде покриена со водоводна линија

Канал5 - 31.01.2023

Првиот човек на Општина Кавадарци, Митко Јанчев информираше дека сите заинтересирани за приклучот на истата треба да се обратат во просториите на ЈП Комуналец. „До 30 Јануари годинава на новата водоводна линија во населбата Брушани се приклучени 230 ...

Нова водоводна линија во населба Брушани крај Тиквешко Езеро

Опсервер - 31.01.2023

Водоводна линија доби населбата Брушани крај Тиквешко Езеро, информираа денеска од Кабинетот на кавадаречкиот градоначалник Митко Јанчев. – До крајот на овој месец, на новата водоводна линија во населбата Брушани се приклучени 230 нови приклучоци, а ...