TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Путин одобри одложување на мобилизацијата за студентите, докторантите и лекарите на специјализација

Курир - 06.10.2022

Претседателот на Русија, Владимир Путин денеска потпиша указ со кој на студентите, докторантите и лекарите на специјализација им се дозволува да ја одложат мобилизацијата. Одложување на мобилизацијата важи за редовните и вонредните студенти на ...

Путин:Одложување на мобилизацијата за уште категории студенти

Вечер Прес - 05.10.2022

Рускиот претседател Владимир Путин потпиша денес декрет со кој одложувањето на делумната мобилизација за студенти е проширено на дополнителни категории академци. Како што објасни, со декретот се одложува мобилизацијата за оние кои се запишани на ...

Путин: Одложување на мобилизацијата за повеќе категории студенти

Локално - 05.10.2022

Рускиот претседател Владимир Путин денеска потпиша указ со кој се проширува одложувањето на делумната мобилизација за студенти на дополнителни категории академици. Како што објасни, со уредбата се одложува и мобилизацијата за запишаните на ...

Путин одобри одложување на мобилизацијата за студентите, докторантите и лекарите на специјализација

Бриф - 06.10.2022

Претседателот на Русија, Владимир Путин денеска потпиша указ со кој на студентите, докторантите и лекарите на специјализација им се дозволува да ја одложат мобилизацијата. Одложување на мобилизацијата важи за редовните и вонредните студенти на ...

Путин одобри одложување на мобилизацијата за студентите, докторантите и лекарите на специјализација

Опсервер - 06.10.2022

Претседателот на Русија, Владимир Путин денеска потпиша указ со кој на студентите, докторантите и лекарите на специјализација им се дозволува да ја одложат мобилизацијата. Одложување на мобилизацијата важи за редовните и вонредните студенти на ...

Путин одобри одложување на мобилизацијата за студентите, докторантите и лекарите на специјализација

Слободен Печат - 06.10.2022

Претседателот на Русија, Владимир Путин денеска потпиша указ со кој на студентите, докторантите и лекарите на специјализација им се дозволува да ја одложат мобилизацијата. Одложување на мобилизацијата важи за редовните и вонредните студенти на ...

Путин одобри одложување на мобилизацијата за студентите, докторантите и лекарите на специјализација

MakPress - 06.10.2022

Претседателот на Русија, Владимир Путин денеска потпиша указ со кој на студентите, докторантите и лекарите на специјализација им се дозволува да ја одложат мобилизацијата. Одложување на мобилизацијата важи за редовните и вонредните студенти на ...

Путин ја одложи мобилизацијата за студентите, докторантите и лекарите на специјализација

Н.Македонија - 06.10.2022

Претседателот на Русија, Владимир Путин денеска потпиша указ со кој на студентите, докторантите и лекарите на специјализација им се дозволува да ја одложат мобилизацијата. Одложување на мобилизацијата важи за редовните и вонредните студенти на ...

Путин одобри одложување на мобилизацијата за студенти, докторанти и лекари на специјализација

Кајгана - 06.10.2022

Претседателот на Русија, Владимир Путин денеска потпиша указ со кој на студентите, докторантите и лекарите на специјализација им се дозволува да ја одложат мобилизацијата. Одложување на мобилизацијата важи за редовните и вонредните студенти на ...

Путин одобри одложување на мобилизацијата за студентите, докторантите и лекарите на специјализација

Денешен - 06.10.2022

Претседателот на Русија, Владимир Путин денеска потпиша указ со кој на студентите, докторантите и лекарите на специјализација им се дозволува да ја одложат мобилизацијата. Одложување на мобилизацијата важи за редовните и вонредните студенти на ...

Путин одобри одложување на мобилизацијата за студентите, докторантите и лекарите на специјализација

Сител - 06.10.2022

Претседателот на Русија, Владимир Путин денеска потпиша указ со кој на студентите, докторантите и лекарите на специјализација им се дозволува да ја одложат мобилизацијата. Одложување на мобилизацијата важи за редовните и вонредните студенти на ...

Путин одобри одложување на мобилизацијата за студентите, докторантите и лекарите на специјализација

24Инфо - 06.10.2022

Претседателот на Русија, Владимир Путин денеска потпиша указ со кој на студентите, докторантите и лекарите на специјализација им се дозволува да ја одложат мобилизацијата. Одложување на мобилизацијата важи за редовните и вонредните студенти на ...

Путин одобри одложување на мобилизацијата за студентите, докторантите и лекарите на специјализација

Либертас - 06.10.2022

Претседателот на Русија, Владимир Путин денеска потпиша указ со кој на студентите, докторантите и лекарите на специјализација им се дозволува да ја одложат мобилизацијата. Одложување на мобилизацијата важи за редовните и вонредните студенти на ...

Путин одобри одложување на мобилизацијата за студентите, докторантите и лекарите на специјализација

Нетпрес - 06.10.2022

Претседателот на Русија, Владимир Путин денеска потпиша указ со кој на студентите, докторантите и лекарите на специјализација им се дозволува да ја одложат мобилизацијата. Одложување на мобилизацијата важи за редовните и вонредните студенти на ...

РУСКИТЕ СТУДЕНТИ КУРТУЛИЈА ОД ВОЈСКА Путин им попушти и на лекарите кои се на специјализација

+инфо - 06.10.2022

Одложување на мобилизацијата важи за редовните и вонредните студенти на државните акредитирани универзитети, факултети и научни организации, како и во иновативни научни и технолошки центри и во духовни и образовни организации.

Путин одобри одложување на мобилизацијата за студентите, докторантите и лекарите на специјализација

Вечер Прес - 06.10.2022

Претседателот на Русија, Владимир Путин денеска потпиша указ со кој на студентите, докторантите и лекарите на специјализација им се дозволува да ја одложат мобилизацијата. Одложување на мобилизацијата важи за редовните и вонредните студенти на ...