TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бушати: Русија сака да го зголеми влијанието во регионот

Макфакс - 16.05.2018

Министерот за надворешни работи на Албанија, Дитмир Бушати изјави дека утрешниот Самит во Софија се одржува во екот на настојувањето на Русија да го зголеми своето влијание во регионот. „Русија се спротивставува на ширењето на НАТО во регионот и ...

Бушати: Русија сака да го зголеми влијанието во регионот

Точка - 16.05.2018

Министерот за надворешни работи на Албанија, Дитмир Бушати изјави дека утрешниот Самит во Софија се одржува во екот на настојувањето на Русија да го зголеми своето влијание во регионот. „Русија се спротивставува на ширењето на НАТО во регионот и ...