TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Започнува реконструкција на нови 13 мостови по трасата на делницата Велес - Куманово

24 Вести - 06.11.2013

Започнува реконструкција на нови 13 мостови по трасата на делницата Велес - Куманово. Вредноста се проценува на близу девет милиони ...

НАТО ја започнува трета фаза од санација на мостовите

Макфакс - 06.11.2013

Почнува третата фаза од имплементацијата на проектот на НАТО за зајакнување и санација на мостовите од Коридорот10, во која е предвидено да се поправаат 13 мостовите на автопатската делница Велес - ...

Ќе се санираат 13 мостови на автопатот Велес - Скопје

+инфо - 06.11.2013

Ќе се обновуваат мостовите на автопатот Велес-Скопје, во рамките на третата фаза од проектот „Санација и зајакнување на мостови на Коридор 10“, кој се реализира со поддршка на НАТО.

Ќе се реконструираат 13 мостови на автопатот Скопје -Велес.

Канал5 - 06.11.2013

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески денеска го означи стартот на третата фаза од проектот „Санација и зајакнување на мостови на Коридор 10“.

Јанакиески го означи почетокот на санацијата на мостовите на Коридорот 10

Press24 - 06.11.2013

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески го означи стартот на третата фаза од проектот „Санација и зајакнување на мостови на Коридор 10“. - Во следниот период ќе бидат подобрени 13 мостовски ...

Почнува третата фаза од санацијата на мостовите на Коридорот 10

Економски - 06.11.2013

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески денеска го означи стартот на третата фаза од проектот „Санација и зајакнување на мостови на Коридор 10“.

НАТО ќе реконструира 13 мостови на автопатот Скопје - Велес

Телма - 06.11.2013

Со пари на НАТО ќе се реконструираат 13 мостови на делницата од автопатот Велес – Катланово. Поправките ќе траат една година за што ќе бидат вложени 8, 6 милиони евра.

Почнува третата фаза од санацијата на мостовите на Коридорот 10

А1 On - 06.11.2013

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески денеска го означи стартот на третата фаза од проектот „Санација и зајакнување на мостови на Коридор 10“.

Започна санацијата на 13 мостови по автопатот Велес-Катланово

Фактор - 06.11.2013

Ќе се санираат 13 мостови од делницата на автопатот Велес-Катланово, проект тежок 8,6 милиони евра кој треба да заврши во јуни 2015 година. Како што информираа од Министерството за транспорт и врски, ...

Почнува третата фаза од санацијата на мостовите на Коридорот 10

Либертас - 06.11.2013

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески денеска го означи стартот на третата фаза од проектот „Санација и зајакнување на мостови на Коридор 10“.

Санација на мостовите на Коридор 10 – трета фаза

Lider - 06.11.2013

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески денеска го означи стартот на третата фаза од проектот „Санација и зајакнување на мостови на Коридор 10“.

Почнува третата фаза од санацијата на мостовите на „Коридорот 10“

Телеграф - 06.11.2013

Министерот истакна дека имплементацијата на проектот за зајакнување и санација на мостовите претставува завршница на овој исклучително успешен проект Министерот за транспорт и врски, Миле Јанакиески, ...

Почнува третата фаза од санацијата на мостовите на Коридорот 10

Денешен - 06.11.2013

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески денеска го означи стартот на третата фаза од проектот „Санација и зајакнување на мостови на Коридор 10“.

Почнува третата фаза од санацијата на мостовите на Коридорот 10

Денар - 06.11.2013

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески денеска го означи стартот на третата фаза од проектот „Санација и зајакнување на мостови на Коридор 10“.

Започна третата фаза од санацијата на мостовите на Коридорот 10

Бизнис Инфо - 06.11.2013

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески денес го означи стартот на третата фаза од проектот Санација и зајакнување на мостови на Коридор 10. Tоj истакна дека имплементацијата на проектот за ...

Почнува третата фаза од санацијата на мостовите на Коридорот 10

Курир - 06.11.2013

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески денеска го означи стартот на третата фаза од проектот „Санација и зајакнување на мостови на Коридор 10“.

Трета фаза од санацијата на мостовите на Коридор 10

Утрински - 06.11.2013

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески денеска го означи стартот на третата фаза од проектот „Санација и зајакнување на мостови на Коридор 10“.