TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тикет на денот (петок, 08.12.2023)

Спортски - 08.12.2023

Пред нас е уште еден богат викенд, па се надеваме дека правилно ќе го искористиме. Ова е нашиот предлог тикет. Хофенхајм и понатаму продолжува со лошите партии на домашен терен, но сега почнаа да губат и на гости.

Тикет на денот (петок, 08.12.2023)

СуперСпорт - 08.12.2023

Пред нас е уште еден богат викенд, па се надеваме дека правилно ќе го искористиме. Ова е нашиот предлог тикет. Хофенхајм и понатаму продолжува со лошите партии на домашен терен, но сега почнаа да губат и на гости.